Öğle arası mutlaka izliyorum ama cinayetler çözülmeyince çok sinir oluyorum.Izleyen yok mu :)
Buldu sayilirlar bulunduklari yerde bi yaylada adamin kayboldugu tarihte cok yogun bi koku olusmus ama yaban hayvani olmustur die kimse ucuruma inip bakmsmis sanirim arama yapilacak o yerede fevziye surekli alem yspmaya gidiomus ah fevziye ahBencede fevziye ele verio kendini :) bugun izliyecem daha tekrar bakiorum ben sabahlari uyuyorum
aaa oylemi ne zaman dediler canim bunu ? programin sonunda mi ?Buldu sayilirlar bulunduklari yerde bi yaylada adamin kayboldugu tarihte cok yogun bi koku olusmus ama yaban hayvani olmustur die kimse ucuruma inip bakmsmis sanirim arama yapilacak o yerede fevziye surekli alem yspmaya gidiomus ah fevziye ah
Evet programın sonuna doğru bir kadın aradı söyledi bakalım yarın neler olacakaaa oylemi ne zaman dediler canim bunu ? programin sonunda mi ?
bakiyim bi merak ettim sonunu izlemedimde..Evet programın sonuna doğru bir kadın aradı söyledi bakalım yarın neler olacak
Bence bu meseleyi çözemeyeceklerbence Fevziye ahmetle beraber öldürdü kocasını hep yalan söylüyorrr
Bugünkü Lidia Paskalidis olayında aslında herşey çok açık; kadıncağız çoklu kişilik yani şizofren! Başka kimliklere bürünüyor ve yaptığını hatırlamıyor. Sonra da ben aramadım, sipariş etmedim diyor fakat nedense kendi telefon ve bilgisayarında gerçekleşiyor tüm ihbarlar. Ya 23 yaşındaki tiyatro eğitimi gören oğlu ya da kendi şizofren! Olay bu kadar açık. Ben kadınjn belli bir süre klinikte gözetim altında turulmasının doğru olacağını, böylece olayların aydınlanacağını düşünüyorum.
Cinayetini değil kaybini konuşuyorlardi ortada ceset olmadiği için hiç bir şey ispatlanamadi öyle kaldi.Calistigim icin izlemiyordum, bi resmi tatilde denk geldim, raif cinli cinayetini konusuyorlardi, sonra yine izleyemedim ama cok merak ettim, o olayin sonu ne oldu bilen var mi? merak ettim, karisinin garip tavirlari gozumun onune geldi gene bak.
evet bencede öyle görünüyor, üzüldüm kadına merakla bekliyorum bendehergün bağımlısı oldum bende müge anlının. zavallı kadirye hanımın katili kesin mahir çıkacak. p.tesi belli olur inşallah.