- 29 Nisan 2008
- 6.431
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cahillik ama bence çocuk bulunmak üzere bence dilber verdi bi yere...ayrıca herşeye niye gideyim?niye yapayım?neden söyliyim? manyak garıı....-tatlicadiarzu-
mügenin sinirlenmesi, anlayamıyor cahiller seni zorla götürmüşler karakola diyor dilbere.
dilber zorla değil diyo.çünkü;dilbere göre zorla demek yaka paça demek yani zorla götürülmemiş oluyor :bbo:halbuki zorla deyince ikna ederek demek istiyorlar.kültür çatışması var bi kere....
ben daha çok saçmaladım ya sabah 9 da zıplıyorum yataktan çocuk çıksın bence herşeyi çocuk anlatacak ya 6 yaşında bi çocuğun resmi olmazmı ya biz bir ultrasın çizklerini saklıyoruz bebeğimin resmi diye -tatlicadiarzu-:uhm:
ayrıca babanne nerde bugün "bu çocuk çıkacak ortaya,bu çocuk çıksın ortaya"
cahillik ama bence çocuk bulunmak üzere bence dilber verdi bi yere...ayrıca herşeye niye gideyim?niye yapayım?neden söyliyim? manyak garıı....-tatlicadiarzu-
mügenin sinirlenmesi, anlayamıyor cahiller seni zorla götürmüşler karakola diyor dilbere.
dilber zorla değil diyo.çünkü;dilbere göre zorla demek yaka paça demek yani zorla götürülmemiş oluyor :bbo:halbuki zorla deyince ikna ederek demek istiyorlar.kültür çatışması var bi kere....
ben daha çok saçmaladım ya sabah 9 da zıplıyorum yataktan çocuk çıksın bence herşeyi çocuk anlatacak ya 6 yaşında bi çocuğun resmi olmazmı ya biz bir ultrasın çizklerini saklıyoruz bebeğimin resmi diye -tatlicadiarzu-:uhm:
ayrıca babanne nerde bugün "bu çocuk çıkacak ortaya,bu çocuk çıksın ortaya"
ay bu ümitin ağızı bi karış açık dinliyor ya kopuyorum ya bi vurcan azına dişleri girecek boğazına....Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
bende dilberin köyde bir sevgilisi var,çocuk ondan sevgilisine gönderdi çocuğu....vay be ne senaryo bak hele çıksın ortaya sengözlerimebaksanab
dışarı çıkacam işim gucum var tv başından ayrılamıyorum ya muhammet bugun ortaya çıkacak gibi geliyor bana
çocuk sağ mı diye duşunmeye başladım açıkçası