- 4 Mart 2013
- 29
- 0
Hala '' burdayım kocamı arıyorum '' diyor yaaaaaaaaaaaaaaaaa....... of sinir oldum,su gibi başlasa da gülsem
Hahahahah çok yaşa sen yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala '' burdayım kocamı arıyorum '' diyor yaaaaaaaaaaaaaaaaa....... of sinir oldum,su gibi başlasa da gülsem
Hahahahah çok yaşa sen yaa
adam gidip çocuğu yaşında hatunla evlenirse olacağı bu işte...bir de ilişkim yok diyor insanlar nasıl böyle gözgöre göre yalan söyleyebiliyorlar ki.
sonunda avni sabireye dayanamadi galiba, yayini kestiler.
biri birine saldirdi ama :))
faceine koymus sabire, kimin kolu acaba :)
15 subatta koymus, amasrada oldugu zaman yani. tesadüfe bak...
ne yüzsüz kadin ya...
Bende facene bakmak istiyorum ama bulamadım?? Her halinden yalan söylediği belli,haydar bal cinayeti gibi buda.Yapmadım etmedim diye diye adamı katlettikleri ortaya çıktıç
sabire pusun diye arat canim... haydar bal cinayetini hatiralayamadim ben, ne olmustu?
Pazarcı eşini 2 kardeşiyle mirası için öldürmüş
KIRIKKALEnin Keskin İlçesinin Müsellim Köyü yakınlarında kamyonetinde öldürülmüş olarak bulunan 47 yaşındaki Haydar Balın cinayet şüphelisi olarak 8 ay sonra eşi Cemile ve 2 kayınbiraderi gözaltına alındı. Cemile Bal ile kardeşlerinin, kamyonetiyle pazarcılık yapan Balı ;mirası yüzünden öldürdükleri iddia edildi.
Olay, Keskinin Müsellim Köyü yakınlarında 12 Ağustos 2011 tarihinde meydana geldi. Kırıkkalenin Yenimahalle semtinde oturan ve geçimini pazarcılıkla sağlayan Haydar Bal, tabanca ile göğsünden ve başından 2 kurşunla vurularak öldürüldü. Haydar Balın cesedi, köylüler tarafından cinayetten 12 gün sonra otomobilde bulundu.
Eşi ölen Haydar Balın cinayetten 2 ay önce evlendiği, kendisi de daha önce 3 kez evlenip boşanan 31 yaşındaki Cemile Bal, jandarmaya kocasının kaybolduğunu bildirdi. Yapılan soruşturma sonucu Haydar Balın cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan eşi Cemile Bal ile kardeşleri 28 yaşındaki Şeref ve 26 yaşındaki Şaban Şahinkaya cinayetle ilgileri bulunmadıklarını belirterek, delil yetersizliğinden serbest bırakıldı.
Haydar Balın katil veya katilleri 8 aydır devam eden soruşturmada bulunamadı. Ancak jandarmanın sıkı takibi sonucu Balın cinayet zanlısı şüphelileri olarak eşi Cemile Bal ile kayınbiraderleri Şeref ile Şaban Şahinkaya dün sabah Müsellim köyünde bulunan evlerinde gözaltına alınıp, Kırıkale İl Jandarma Komutanlığına getirildiler. 3 kişinin Adli Tıp Raporu doğrultusunda cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındığı belirtildi.
Şeref ve Şaban Şahinkayanın, Cemile Bal ile birlikte kız kardeşlerine miras kalması için eniştelerini öldürdükleri öğrenildi. Haydar Balın kent merkezinde iki katlı bir evi, Keskinin Müsellim Köyünde tarlaları ile pazarcılık yaptığı kamyonetinin bulunduğu bildirildi.
Jandarma Komutanlığında göz altına alınan Cemile Bal ve kardeşleri Şeref ve Şaban Şahinkaya, ifadelerinin ardından Keskinde adliyeye sevk edildiler.
Haydar Balın ölümünden sonra eşi Cemile Bal ile birlikte kardeşleri de bir TV kanalında yayınlanan programa katılıp, cinayetin aydınlatılmasını istemişlerdi.
Kadında bu; Tüm suçlamaları reddedip ağlayıp sızlandı,bunun tek farkı kardeşleriyle planlamış olması. Herşeyi ortaya çıkartılar,yinede yok masumum ben onu sevdim de evlendim gibi yalanlar konuştu canım.Sonra ne oldu,cezaevinde şimdi.. Nasıl bir rahatlıkla bu kadar yalan söyleyip,karşısındakileri aptal yerine koyuyorlar hayret ediyorum! Herşey belli gerçi kadının konuşmasını bekliyorlar..
bloğu gorünce aklıma geldi başlarda takip ettim ama sonucunu bılmıorum bu catalca cınayetı neoldu?baba ve oglunu kım oldurmus?karısı yani çocugun annesımi?
Hala bir sonuca ulaşmış değil o konuda..