- 28 Temmuz 2010
- 13.530
- 2.636
hımm balıkesir erdek narlıdaki kadını söylüyosun hatırladım,o olay aynen öyle kaldı sonuç yok maleseff
dosyayıda kapattılarmı ((
meçhul cinayetler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hımm balıkesir erdek narlıdaki kadını söylüyosun hatırladım,o olay aynen öyle kaldı sonuç yok maleseff
dosyayıda kapattılarmı ((
meçhul cinayetler
ben uzun zamndır izlemedim bir izleyince insan devamlı izliyor o yüzden hiç bakasım yok paranoyak ediyor insanı bu program ama geçen yıl izliyordum en son Ankara da evinde bir kadını bıçaklayarak öldürmüşlerdi hani kızı yeni evli hatta programda öğrenmiştik hamile olduğunu ... onu merak ettim sonuçlanmışmıydı o ..
sevgi cinayetin diyosun bende merak ediyorum sonucu
pınarı benim elime versinler ne konuştururum ben onu cadı resmen ya çileden çikariyor beni bile. Hızır'la ne konuştular çok merak ediyorum müge'de açıklamıyor.
Sinem'den iyi bir haber gelsin artik yaa :2:
Bu sabahki konusmalarindan dolayi nefretle kiniyorum 70 Milyon un onunde resmen irkcilik yaptin kimsin sen sifatin ne
Birileri hıncını nedense Askeri savunan insanlardan çıkarmak için provakasyon yapıyor ..
Ben dinledim Müge Anlı'nın sözlerini..
Tek bir cümlesinde dahi yanlış yoktu , kırıcı bır söz yoktu ..
Daha dune kadar Apo posterini göğsünde nevruz bayramında taşıyan van halkı , bugun zor durumda olduğu için el uzatıyoruz yardım edıyoruz ağzımı açmamaya calısıyoruz .. Cunku insanlık bunu gerektirir..
Düşene vurulmaz bizim inancımızda..
Düşmanın dahi olsa ( ki van halkı bızım düşmanımız değil , saflarını karıştırmış olmaları dusmanı oldukları anlamına gelmez ) düşene vurulmaz ..
Ama bu Askerimizi ve doğruları savunmuyacagımız anlamına gelmez..
Herkez eğri oturuo doğru konuşmalı ..
Birileri hıncını nedense Askeri savunan insanlardan çıkarmak için provakasyon yapıyor ..
Ben dinledim Müge Anlı'nın sözlerini..
Tek bir cümlesinde dahi yanlış yoktu , kırıcı bır söz yoktu ..
Daha dune kadar Apo posterini göğsünde nevruz bayramında taşıyan van halkı , bugun zor durumda olduğu için el uzatıyoruz yardım edıyoruz ağzımı açmamaya calısıyoruz .. Cunku insanlık bunu gerektirir..
Düşene vurulmaz bizim inancımızda..
Düşmanın dahi olsa ( ki van halkı bızım düşmanımız değil , saflarını karıştırmış olmaları dusmanı oldukları anlamına gelmez ) düşene vurulmaz ..
Ama bu Askerimizi ve doğruları savunmuyacagımız anlamına gelmez..
Herkez eğri oturuo doğru konuşmalı ..