- 28 Temmuz 2010
- 13.530
- 2.636
sonuçyok daha canım
teşekkürler izinliyken evde izlemiştim iş başı yapınca izleyemiyorum sağol canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sonuçyok daha canım
teşekkürler izinliyken evde izlemiştim iş başı yapınca izleyemiyorum sağol canım
kızlar anlamaya çalışıyorum nettede konuyu tam bulamadım beş sene önce bir çocuk kaçırılmış sekiz yaşında teyzesiyim diye okuldan almış.peki bu sarışın kadın çocuğun neyi oluyor kızlar ailesinin bi tanıdığı fln mı
anlatmasıda uzun eski sayfaları okursan anlaman kolay olur,bu kadın kaçırılan çocuğun sevgilisinin suç ortağı 3 kadın kaçırıyor çocuğu bu okuldan alan kadın kapalı hali yani itiraf etti perşembe şimdi inkar ediyor...diğer 2 kadında arabada bekleyenler var onlar çıkmıyor yayına
anlatmasıda uzun eski sayfaları okursan anlaman kolay olur,bu kadın kaçırılan çocuğun sevgilisinin suç ortağı 3 kadın kaçırıyor çocuğu bu okuldan alan kadın kapalı hali yani itiraf etti perşembe şimdi inkar ediyor...diğer 2 kadında arabada bekleyenler var onlar çıkmıyor yayına
Kızlar bu saçını sarıya boyamis kadın su garip basortulu kadın mi kaç sayfa okudum hic birşey anlamadım
aman 2 gün beklediğimize değmedi gittim poğaça yaptım gözleme yaptım
ohhhhh canim afiyet olsun.oglumdan firsat buldukca izledim ama onemli bir sey olmadi sanirsam dimi?
aman 2 gün beklediğimize değmedi gittim poğaça yaptım gözleme yaptım
Maharetli hatun. Sen nerede oturuyorsun. İstanbuldaysan stüdyoyu basman an meselesi. Korksun nazife senden.
Bu arada hakikaten h.sonu heyecanıma değmedi. Ben çözülecek zannediyordum bugün..