- 1 Şubat 2007
- 5.419
- 1.588
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
katil bence emlakçıyla okann....yediği yere s...n derler böylelerine besle kargayı oysun gözünü yazık kadıncağıza baştan beri belliydi zaten
evet canım sana katılıyorum bencede onlar inş tez vakitte belli olur bide kayıp sinem bulunsaydı ya annesi bitti ya cok üzülüyorum
ben de çocuğu ilk gördüğümde aynı şeyleri düşünmüştüm. yazık kadına. ne kadar çok sevmiş okanı....Allahim affetsin bu cocu[un kalbinin bozuklugu yuzune yansimis. ne nursuz cocuk. korkuyorum ben bu yalancidan
sıkıştıkça insanlar ne komik durumlara düşüyolar,okanın kaç gündür konuştuğu laflardan anlamlı bir cümle çıkaramıyorum ayrıca yanındaki avukata noluyosa cümle kurmayı beceremiyor birde 19 yıllık avukatım diyor,kaç gündür onu koruyor dolandırmışlar ya azerbaycanlı kadının 5 bin lirasını almışlar bunlar çete gibi olmasın avukatında haberi var bencekadının dna testi çıkmadan bu suratsız okan gözaltına alınsa keşke
acikladi, agirlastirilmis müebbet
iki yıldır bekliyoruz ..bu sonucu..çok ii olmuş...inş af yasası falan çıkartmazlarda kalırlar orda geberene kadar.pislikler layığını bulmuşlar..
ümitede ceza vermiş savcı çocuğu dövdü diye :13:
Yazık yavrunun bir tane bile fotosu yok içim gitti çocuk öldü gitti dedi müge