- 30 Ekim 2008
- 3.424
- 0
- 37
yaa kesinleştimi gösterdilermi melihi tv de çok sevindim yaamelih de bulunmuş kızlar.. babası para karşılığında satmış 3 kere geri almış.. yine satmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa kesinleştimi gösterdilermi melihi tv de çok sevindim yaamelih de bulunmuş kızlar.. babası para karşılığında satmış 3 kere geri almış.. yine satmış
yaa kesinleştimi gösterdilermi melihi tv de çok sevindim yaa
melih de bulunmuş kızlar.. babası para karşılığında satmış 3 kere geri almış.. yine satmış
reytingggg
Hoca olabilir mi ki?
şişman çirkin bir adam diyordu komşu dans hocası nasıl şişman olur ki?
sanmıyorum ben hoca olduğunu..
kız da zengin olma ünlü olma hırsı var.
bunun için bir teklif de bulunulmuş belli ki o da tercih yapmış ve gitmiş
20 gün diyor hep ne 20 günü?
az önce baktım havva fılaşh tv de bir okulda çekilmiş görüntü var elimizde diyorlardı..melih birisini kucağındaymış görüntüde..ee hani bulunmuştu havva kucağında öpüyodu çocuğu o kimdi peki..elimizde belgeler var diyordu yalçın.. hiç bişey anlamadım valla anlayan biri varsa anlatsın..:84::84:
caanım 34 plaka kırmızı araba ilk çıktıklarında emrah falan programa katıldığı zamanlar bir arkadaşı vardı ya ismini unuttum onun arabası değilmi hatta rportaj yapmışlardı bin tane kırmızı araba var bilmem ne dedi,ama arabamı emrahlara veriyodum vs benim ilgim yok dedi o adam bence dans hocası değil..hatta adamın üstüne bir sürü hat çıkmıştı oymuş işte demekki son 1 hafta konuşmalar msjlaşmalar olmuş ya ama adamın adı neydi unuttum yaa bursadaki emrahın arkadaşı kırmızı 34 plakalı adam oydu:26: