- 15 Ocak 2009
- 5.653
- 11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
her konuda saçma sapan birşeye takılması yokmu bide saat kaçmış bu çok önemli dikiyor parmağı hangi günmüş bu çok önemlii konuyu sapıttırmaya çalışıyor aklınca
hayır cnm şu balıkesişrdeki aileden bahsediyorummügedenmi bahsediyosunuz anlamadım.
tabiki herkesin görüşü ama yanlış anlamışsınız sanırım programı son zamanlarda pek izlemediniz parmağını diken çok öenmli diyen adamın olduğunu anlardınız yoksamügeden bahsediyorsanız eğer o zizin görüşünüz tabi ....sevmeyebilirsiniz ...ama kadın hakikaten işini çok güzel yapıyor bence tam benim söylemek istediklerimi sormak istediklerimi soruyor...eminim bu program polisin işini kolaylaştırıyor...o konu çıkalı baya yol kat ettiler bence...ayşe ve eşi az değil...
ölmüş olduğuu tahmin ediodum bnde allah sabır versin ailesineBoğazda genç bir erkek cesedi çıktı. İki hafta önce yakınlarının kayıp başvurusu yaptığı gencin sabıkalı ve polis tarafından arandığı belirtildi.
Kuruçeşme sahilde vatandaşlar su içindeki cesedi fark etmesi üzerine durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen deniz polisi cesedi sudan çıkardı. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemede cesedin üzerinden Ali Yıldız adına kimlik çıktı. 22 yaşında olduğu belirtilen Yıldız için 18 Aralık 2010 tarihinde kayıp başvurusunda bulunulduğu öğrenildi. Sabıkalı olduğu ve polis tarafından arandığı kaydedilen Yıldızın cesedinin uzun süre suda kaldığı belirlendi. Yüz kısmında bozulmalar olduğu gözlenen Yıldızın intihar mı ettiği, cinayete kurban mı gittiği araştırılıyor. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından ceset Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.
Cesedi fark eden Yusuf Potuk, Arkadaşlarla gördük cesedi. Polise bildirdik. Ayın 18′inde kayıp başvurusu varmış. 5-6 suçtan da aranıyormuş. dedi.
slm arkadaslarr su müge anlıda bardan cıktıktan sonra kaybolan genc ölü olarak bulunmuş çok üzüldüm inanınki rabbim kimseyeee evlat acısı yasatmasın inşallahhhhhhh
o çocuk zaten hiç tekin değilmiş her numara varmış aranıyormuş zaten polis tarafından.....bu olayda cinayet şüpeli yani...allah ailesine sabır versin...
Dun mugenın programı varmıydı ben baktıgımda yoktu
bence ayşenin çocuğu fatih cicidendi diyecekti yani bildii sır oydu