Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy evett ama gerçekten sinir oluyorum nedensen havvanın bu haline hiç üzülemiorum sölediği sözleri filan hep ezberledim yaniakannehirkopyacı havva =))
neyi duydu kaçırdım ben?aha mügede dedi sinemin annesinden duydun die :roflol:
meraba arkadaşım bursanın enresindensin
neyi duydu kaçırdım ben?
ya şerif ya da dilber olayından bir kesintiyle çocuk bulunacak.havvanın tavırları aynı diber gibi.çocuğun kaybolması da şerif olayındaki gibi.dilberinde şerifin annesininde sevgilileri vardı.dilber çocuğunu ilişkisini öğrendi diye öldürdü.havva da aynı şeyi yaptırmış olabilir.şerfin annesi de gerçek babasına iverip teslim etmişti çocuğu sora da ağlamıştı günerce ekranlarda.havvanında dedikoduları var.hatta adem havva babasınını evindeyken beraber olmadık demişti.ohaoldumsmile
yahu bu kadınlara ne oluyor.ahlaksızlık diz boyu.sevgilileri yüzünden çocuklarını öldürüyorlar. Allah ıslah eylesin.iicene zivanadan çıktılar.ne ar kalmış ne de namus.
fatma da bak öldün ama maşallah aileni de rezil ettin.bi hakkı değilmiş ki...
Allah sizi bildiği gibi yapsın.
hani havva diyor ya cocugumun arkasındayım diye mugede dediki sen bunu sinemin annesinden duydun o baska anlamda söylüyor senin olayına uymuyor bu söz dedi söyleme dedi öyle dedialkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3
havvadan inciler
yağğğğğğğğğ
allahın askına
beni alın onu bırakın
ne istediniz
çocugumun arkasındayım sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
şu dövmeli adam ne kadar şüpheli konuştu. gözlerinden belli değilmi bir şeyler sakladığı. bakışları mimikleri ayan beyan suçluyum diyo.. kesinlikle bu adamda bir şeyler var ve çıkıcak görüceksiniz...
:bbo: neler olmuş burda.
yazdığımız mesajlar silinmiş :1shok:
neden acaba????
dövmeli adam konuşurken havanın yüzünde sürekli tebessüm vardı nedense.
birde dilberi kocası boşamıyormuymuş nerden duydunuz eğer doğruysa ümit boynuzu haketmiş o halde olan yavruya oldu yazık o muhammede.