- 11 Mayıs 2007
- 7.617
- 225
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa cuma günkü telefon ne oldu?Melih degilmiymis o cocuk?ben izleyemedim bugün
aaa cuma günkü telefon ne oldu?Melih degilmiymis o cocuk?ben izleyemedim bugün
yemin ediyorum artik havvanin ismini duyunca bile cok kötü midem bulaniyorkafamçokkarıştı
karar aldim artik izlemicem burdan takip ederim
hicbir konuk bana böyle etki etmedisempatiksalakcinni
kız var ya bu havva eskiden dilberi izlemiş yakayı ele vermemek için uğraşıyo belkide pot kırması zorCADIARZUCADIARZU
bnde onu merak ediyorm ya
dilberiizlediyse burda işi ney
yalan ı varsa çıkacağını bilmiyormu ki
yada izlememiş diyecm düşük ihtimal
kız var ya bu havva eskiden dilberi izlemiş yakayı ele vermemek için uğraşıyo belkide pot kırması zorCADIARZUCADIARZU
ne bileyim ya artık böyle düşünüyorum allahın yarattığına çirkin denmez kızlar yanlış anlamayın da ya ne bileyim sanki ağlarken bile çirkinleşiyo bi gıcık ağlayışı var sankiguclubacismileguclubacismileguclubacismile
canım hiç inandırıcılıgı olmadıgı içinn çirkinleşiyor benceee
anne gibi anne olsa bizler bişey söylemezdikk
yanlış hatırlamıyorsam bu topikten 2kişi falan havvaya inanıyor
ama çogunluk inanmıyor:hulya:
bakalımm bugece birüya görecekmiii
yarın anlatır artıkboshayallersmile
bide ağlayıp duruyor ama nedense gözyaşı yok akmıyor hiç gunlerdir orda bugunde diyorki ruya gördum gitme dedi bilmem ne
bide ağlayıp duruyor ama nedense gözyaşı yok akmıyor hiç gunlerdir orda bugunde diyorki ruya gördum gitme dedi bilmem ne
dilber de de aynı şey olmadı mı zaten allahım nolur ne olursa olsun artık bi yerden açık versinler acaba kayserideki çocuklar gibi mi olacak bu çocuk da ya bi haber yok guclubacismileguclubacismileguclubacismile
evet artık program boyunca aglıyorrr
arada unutuyor
sonra tekrar aglamaya başlıyorrr
müge iyi laf dedi ama
"önce anlat sonra aglarsın" diyeeekaydirigubbakcemile5
evet artık program boyunca aglıyorrr
arada unutuyor
sonra tekrar aglamaya başlıyorrr
müge iyi laf dedi ama
"önce anlat sonra aglarsın" diyeeekaydirigubbakcemile5
geçen muge bişiler var sen anlat dersen anlatırım tarznda bişi söledi baktım bu bayılıyor mugede şimdi bayılma program bitsin bayılırsın dedi bayıldım o kadına Tepkisizsin diyorlar mide ilacından diyor sonra fıs fıs aglamaya baslıyor avukatta dedi zaten biz aglamıosun dedik ya ondan aglıyor dedi ha diyor salak salak