Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Bnece ateş edildi ama sabriyeye birşey olmadı Müge bu durumda üstünü kapatmak istedi.

yemin ederim bu program kafa bozucu ama meraktanda izliyorum ben..cocugumu okula gönderemiyorum yanliz oysaki kendine güvenip ne güzel gidiyodu okula..piskolojim cok bozuldu..sanki her n cocuklarima birsey olacakmis gibi oluyorum..allahimmmmmmmmmmmmmm herksin yavrusunu bagislasin aci göstermesinnn:KK43:( almanyada bizim sehire yakin bir yerde 10 yasindaki oglan cocugunu kacirdilar 1 haftadir ariyolar ormanlari heryeri pantolonu bulunmus gecen gün oglana ait...oglumda korkuyo artik :KK43:(((((( napacagiz?? ne yapmamiz gerekiyor ??

Valla olmus bisiler herkes baya bir kacismis zavalli o 2 yasindaki cocugun annesi kimildamiyor bile kendinden gecmis kadin... :KK43:((

valla benimde o dikkatimi cekti kadin hic istifini bozmuyomirmirmirmir

hemde iki el silah sesi var iste öyle cam bardak kirigi degil kimi kandiriyolar:mymeka:

offf izledim yenidennn ne kötü yaa herkes kaçıştıı 2 yaşındaki melihin annesi oturdu kaldı oda bişeyler açıklamıyormuş baksanıza kesin bişey var muge senin iznin olmadan açıklamayayım dedi off bitti yaa sabah olsa hemen bariii:çok üzgünüm:

face den alinti..
Arif hoca kaçıcam diye sinemin annesini eziyodu. insan önce bayanlara yol verir. :))

KIZLAR sizinde dikkatinizi cektimi bilmiyorum ama mügenin reklama koydugu sırada reklam verdi ve çöp konteynırında 2 tane kesilmiş bacak bulundugu söylendi az sonra dendi ..ama acıklama olmadı

X