Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
farkındamısınız sanki olay çözülmesin diye ellerinden geleni yapıyorlar.
ne biçin bi aile yahu bunlar izledikçe şaşırıyorum...
delikafadulden delikafadulden delikafaduldenniye gelmiyo ki anlamiyorum, nazar deger diye mi korkuyo:umursamaz:
niye gelmiyo ki anlamiyorum, nazar deger diye mi korkuyo:umursamaz:
ferhatmı? noluyo arkadaşlar yaaaa....ben bu gün izleyemedimde şimdi ferhattan şüphelendiğinizi görünce şok oldum......ferhat seginin oğlu değilmiydi?:1shok:Şu Ankara cinayetinde hala Ferhat'tan şüpheleniyorum nedense....
Mesela Ferhat'ın cinayetten sonra köye babaannesinin yanına gittiğini ve işten ayrıldığını bugün öğrendim iyice işkillendim! klava:
ferhatmı? noluyo arkadaşlar yaaaa....ben bu gün izleyemedimde şimdi ferhattan şüphelendiğinizi görünce şok oldum......ferhat seginin oğlu değilmiydi?:1shok:
kızlar bence katil ferhat ailede bunu biliyor ve saklıyolar bence eğer o cancoz sevilayda bişey bilmiyosaaaa!!!!! kızın gözlerinde meymenet yok sanırım müge bitiyor artık yani sezona girecek konuyu açıklığa kavuşturmak istiyor oda bence yüzde yüz ferhatt
evet kızlar bende diyorum ferhat çünkü sevilayın kocasıda akrabadan o dendiginde hepsi evet o o yapar söyle böyle dediler sonra baska bi adam vardı hepsi o evet o yapr dediler ferhat dendiginde hepsi hayır apartmandan dio