Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bız bahcesehırde oturuyoruz
komsular cocugu dedesının sakladıgını dusunuyolar valla bızde korkuyoruz burada vıllalarda falan saklıyolarsa dıye
kımısıde yurt dısına kacırıldıgını soyluyolar umarım bıran once yakalanır umarım
Her kim saklıyorsa Allah bildiği gibi yapsın onları...
Dedesi hakimmiş böyle birşey yaptıysa yani o saklıyorsa bence emekli maaşını rahat rahat yemesin.Bu zamana kadar yaptığı işlere bir kalemde yazık eder.Bence bahçeşehirde tutmazlar katili (adını yazmıyacağım o bir KATİL ) büyük olasılık sahte kimlikle yurtdışına çıkarılmıştır.Zaten kimlik düzenlemeyle ilgili o aile daha öncede bir olay yaşamış sanırım.
ben bu olay tv de ilk çıktığında cemin ismini gazete manşetinde C. olarak gördüm. sonra tvde bir fotosunu gözlerine siyah şerit çekilmiş olarak gördüm. daha sonra resmini normal olarak gördüm. ama gördüğüm resim hep aynı resim. ve çok sık görmüyoruz o kişinin resimlerini. şahsen yolda karşılaşsam tanımam. ama münevverin resimleri o kadar değişik değişik yayınlandıki rahmetli yaşasaydı yolda görsem tanırıdım.
aslında bugün münevverin babasıda bunu dile getirdi ama Müge hanım "hayır efendim cemin resimleride yayınlandı" dedi. tamam yayınlandı ama bence gerektiği kadar değil. daha sık ve daha değişik resimleri yayınlanmalı bence.
valla belli olmaz
belkide hedef şaşırtmak için cemin ailesi kendileri programı arattırıyor olabilirler. gerçi inşallah öyledir çünkü öyle olunca yakalanmaları daha kolay oluyor.
ilknur cinayetindede katil kendisi programa tel açıp "ben karşı inşaatta işçiyim, kaynanası hep yolu gözlüyordu" diyerek hedef şaşırtmaya çalışmamışmıydı.
ben herşey beklerim bu katil milletinden.
o arayan katilmiymiş nee ciddimisin :1shok:
kızlar ben geç uyandım hemen programı açtım...
müge ayşegül denen kıza yalancı falan diyerek koıvdu programdan..
neler oldu izleyen varsa bi özet geçebilir mi?