- 22 Eylül 2007
- 817
- 11
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu babanın haykırışını duyacak olan yok mu?içim acıdı içim.kızlar babanın yürüyüşü varmış istanbul da münevverin okulunun,cesedinin bulunduğu çöp tenekesine kadar.lütfen katılalım kızlar lütfen.yalız bırakmayalım bu aileyi.imkanım olursa gitmek isterim.istanbul da değilim ama imkanı olan varsa gitsin kızlar.çok acı
katıl bulundumu ben kaç gündür izleyemiyorum.
Allah yardımcıları olsun...
yürüyüş yarınmış kızlar.
uzun süredir burayı takip edememiştim. mügeyeda bakamıyordum bugün izledim.
şu an anne ve baba programdalar.
o annenin bitmişliğine o babanın yakarışına mahvoldum.
Allahım inşallah en kısa zamanda bulunur.
aslında bu olaydada çok açık var ama bi şekilde o açıkları kapatıyorlar gibime geliyor.
bugün babanın anlattıkları bunu gösteriyor.
derdest diye bir dizi vardı bilmem izleyeniniz varmı ama bu olayda aynen ona benziyor.
cemin ailesi zengin ve parayla herkesi susturuyorlar bence. derdest dizisindede zengin baba parayla mobese kamerasını bile sildirtmişti poliside susturtmuştu. bu olaydada bu kadar ileriye gidilmez sanırım ama en azından tanıklar susturuluyor. bu bi gerçek bence.
bende çok üzüldüm bu olaya pislik cocuk umarım bulunur hadi polislerden kurtuldun kaçtın allah tan nasıl kurtulcaksın öbür tarafta nasıl hesabını vericeksin
evet özgü namalmıydı neydi o oynuyordu..ben bugün sonuna yetiştim programın birşey sorsam bilirmisin acaba münevverin babası boluda oturuyoruz dedi.annesi-babası ayrımı münevverin..