kızlar hatırlayın izmirdeke seri katil bile cinayet mahaline gelip olanları izlemiş katil kesin orada
vidyoyu dikkatli izleyin ferhatın kusmasının nedeni kan kokusu yüzünden olabilirmi mafoldumben
allah bilir ama orda okadar ağlayan var neden kimse kusmuyor ondan başka vicdan azabından o kadar ağlor
selam arkadaslar bugün bu almanyada resmi tatil esim ve cocuklar evde oldugundan tam bakamadim ara sira baktim...müge bir mail okudu dediki bir görüntü var dedi cok özel bir ip ucu dedi neydii oooo...okudum yazilanlari burda anlamadimmi yada yazilmamismi birsey??? meraktan catlicam...arkadaslara msj attim kimse bakamamis erkekleri evdeya :)) yazin nolun gurban olim...
arkadaşlar şimdi inceledimde videolar olaydan önce ferhat ın sayfasından yorumlara baktım. sevgi hn 26 ocak ta öldürülmüş galiba
Zaracim geriye dogru sayfalari incele iki arkadas o goruntuleri ekledi birincisi olayin oldugu gunun aksami Ferhatin aglamasi tavirlarini cekmisler kusuyor mu agliyormu anlamsiz surat ifadeleri var ikincisi Face...... eklenmis bir video burada cinayetten 10gun sonra Ferhat birkac arkaddasiyla halay cekiyor o aglayan intahar edicektim diyen Ferhat halayda yuzunde gulucukler dersinki o Ferhat degil.Bugunku yorumlarin basina gel sayfa sayfa gecerken arkadaslarin eklediklerini seyredersin istersen
canim benim cok saolzaman ayirip bana yazdigin icin..izledim evet...cok tsk ederim...demek buymus mügenin dedigi..peki müge ne yorum yaptiki bu videoya?? halay videosuna...korkunc oglan yaa...bakislari kafasi falan deli gibi bakiyo alttan alttan bakisi var ..valla sevilayi ona vermediler diye yapma ihtimali cok yüksek..gitmistir evine bana sevilayi vermedin altinlari ver demistir oda vermemistir o sinirle valla kavga dövüs derken bu hale gelmis olabilir...yaparmi yapar...gizliyolar yaa...sevilayda cok sey gizliyor bence...ferhat belkide sevilayi hepp skistiriyodur belki benim olmadin diye mesela...oofffff..valla deli oluyorum artik..bir ara yoktu bu konular hic bakmiyodum unutmustum...simdi yine cikti ...aklim fikrim mügede...
bu Aslan ailesi nereli ..?
Kız evlendirmeyi kız satmak olarak söylüyorlarda..
Kızı sattık,almadılar falan gibi abuk sabuk konuşuyorlar..?
nedendir bilmem ama benim aklıma hep ferhat geliyo cinayeti düşününce..
ayşe baba cidden hep hedef saptıyo mügede bunu söyledi bugün üstü kapalı birinden şüpeleniyorum dedi bu ferhat..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?