ya tamam ferhat suanda süpheli durumda ama neden insan halasi icin kendini paralar mi diyorsunuz yani neden paralamasin gencecik halasi o sekilde ölmüs..ya sadece bendemi bi anormalik var Allah korusun böyle birseyde paralamak ne kelime,aralarindaki iliskide cok önemli,kimisi hala vardir yegenlerine iyi degildir aileden kaynakli sorunlar vardir ölsede birsey hissetmez insan ama bu sekilde ne bileyim kendimi anormal görmeye basladim..ben kusmaya calismasinida anliyorm daha öncede yazdm bazi insalar böyle fazla agladignda bogazinda birsey oluyor ay oda mi tek bende oluyor...ama aglamasini yagirlamak bana agir birsey geliyor o zaman kimse icin aglayamalim öldürülen yedi kat yabanci olsa anlarim ama halasi ölen kisi
yalniz su halay cekmesi olaydan sonraysa cok vahim durum,yine olaydan önce cekilip sonra konulduysa oda vahim insan km koyduysa söyler sildilir cok önemli bisey degil sonucta..ama lütfen biri bana yazsin Allah korusun halanizin basina birsey gelse arada cok büyük sorunlar yoksa bu sekilde aglamazmiydiniz..insan kanindan biri icin aglayamaz mi ay ben mi anormalin cok merak ediyorum..