- 13 Kasım 2007
- 1.592
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet o. insan neden tencere ve perde alır ki? ben kaaçacak olsam eşyalarımı götürmekten onlara fırsatım kalmazdı
facede şunu yazmışlar
ferhat bi resminde yorum yapmis aile erkeklerinin toplanim cekilmis resime sevgi hanimin oldugu gun sunu yazmis>>>>Ferhat Aslan
keşke şu günlere yeniden döne bilsek25 Ocak
zate adamın konuşmalarından belli kadına dayak,baskı falan var.:hulya:Kocaya kaçmıştır ev kuracaklardır yeni..
Veya bir kadın arkadaşıyla ev tutacaklardır.
O kadın haklı ya,koca 800 lira maaş alıyor.
Kumar oynuyor,nasıl geçiniyor bu insanlar aklım almıyor.
Bak hala annem soyleydi boyleydi diyor Sevilay ya madem herseyini bilirdin de telefondan sulalenin haberi yok.Kimse kimseyi yuzde yuz bilemez insanoglu degisir baska baska hayatlar yasar yinede belli etmez.Sizlere soruyorum bir kadin neden cep tel saklar evli arkadaslar kacinizin esinizin ailenizin bilmedigi bir cep tel var.Sahsim adina benim yok neden olsun ki gizleyecegim bir sey yok arayan tek telefonumdan veya evimden ariyor .
Bak hala annem soyleydi boyleydi diyor Sevilay ya madem herseyini bilirdin de telefondan sulalenin haberi yok.Kimse kimseyi yuzde yuz bilemez insanoglu degisir baska baska hayatlar yasar yinede belli etmez.Sizlere soruyorum bir kadin neden cep tel saklar evli arkadaslar kacinizin esinizin ailenizin bilmedigi bir cep tel var.Sahsim adina benim yok neden olsun ki gizleyecegim bir sey yok arayan tek telefonumdan veya evimden ariyor .
sempatiksalakcinnikafamçokkarıştı:bbo:Tencere,Kuran-ı Kerim alan kocası kumarbaz olan değil mi..
Kadınları karıştırıyorum ya laelaelaelaelae
Saflaştım Müge'yi izleye izleye kaydirigubbakcemile3
Öldüğü gün.. Tesadüf olmalı ..??
Ya cinayet mahali vidosunda da ne gairp öyle hareketleri ..
Kusar gibi yapıyor kusmuyor,bağırıyor sonra birden ciddileşiyor falan..