Bence farhatin ölüm haberi aldiginda kendini yerden yere atmasi cok normal ben anlamiyorum ki insanin cok yakini vefat ettiginde normal bir ölüm oldugunda bile bu sekil aglayabiliyor heleki halasi icin ben onlarda büyüdüm dedi..benim babaannem rahmetli 3 sene önce vefat etti 77 yasindaydi ben nerdeyse 1 ay kendime gelemedim birde ben gidemedim cenazesine, 1 ay agladigimi bilirim .2 ay sonra gittgimde onun orda olmadigini bildigimden arabardan iner inmez bayilmistim ..tabiki insan zamanla alisiyor unutmak kötü birsey ama unutuluyorda acisi,simdi ferhatin o ilk videoda aglamasi normal birde havayi düsünün soguk oldugundan aglarken insanin bogazindan birsey olabiliyor bende böyle cok aglayinca,birde ferhat abgriyo filan insanin bogazi kuruyor o konuda benmde öyle oldugu oluyor sogukta agiz acik oldugundan hava giriyor kötü oluyor ama ikinci video halasinin vefatindan sonra cekilmisse gercekten bir numara oldugu anlamina gelir daha gecen gün telefona baglandiginda intihar edecem artik ck üzülüyorum demisti,isi gücü biraktim dedi masallah iyi halay cekiyor...Allahim bilemiyorum insan öncesinde bile cekmisse bu videoyu koyar mi nete ne bileyim yada kendi degil arkadasi koydu insan sildirir birsey yapar...
yalniz en cok aglayan katildir filan buda cok ruhsuz geliyor ünlülerin cenazelerini görüyoruz adamlar bir damla akitmiyor hic mi üzülmüyorlar diyorum sahsen..
birinci videoda aglad diye yargilyamam Allah korusun herkes kendinden pay bicsin, ama halay videosu bütün digerlerini cürütüyor bu kadar üzülen insan böyle lay lay lom yapamaz ya,yapmamali