- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merak ettim bu ademin yaşı aç acaba ve eski eşleri çıkmadımı yayına
Bu olayin altindan Adem cikicak diyenler grubundayim.Sadece Adem degil,altindan yasak askta cikacak olmus olsada ben sevgi hanimla bu Ademin arasinda birsey olabilir diyorum.Sevilay da annesinden cok bence Adem olayina agliyor bunlar aslinda kiskanclik aglamalari.Annemin acisini bile unutturdu bu yasadiklarim dedi dun yayinda.......
Aklima birsey geliyor ama simdi olunun arkasindan konustugum icin kizabilirsiniz.Acaba bu Sevgi hanimin bir iliskisi falan mi vardi?Adem le bile olabilir.Kulaga kotu geliyor ama ne bileyim icimden sadece oldurende mi suc olende yok mu?diye geciyor .Son zamanlarda kirsal bolgelerde hic umulmadik kadinlarda bir aldatma goruyoruz Sevgi hanimda Adem le birsey yasiyordu belki kizinin hamile olmasina kizmis olabilir.Kizini kiskanmis Adem i eve cagirmis kavgaya tutusmus olabilir .(Gulizar olayinda ki gibi )olmadik bir kavga ciktiysa............Vallahi kizmayin kizlar ama kimse kimseyi nedensiz bu sekilde katletmez
canım dünden beridir bu kadar olur seninle sürekli aynı şeyleri düşünüyor aynı şeyleri yazıyoruz bu kadar olur yani şimdi gördüm bende senin yazını acaba biz kardeşmiyizolumunekankayizsmileolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3
kurgular super seneryo yazmaya baslamalısın benceCok dedektif gordum kendimi Arka Sokaklar dizisini fazla izledim sanirim
kurgular super seneryo yazmaya baslamalısın bence
nuraycim bence ikincisi olabilir sonucta komsu oynasma dedi ama ne kadar dogru cünkü iki farkli sey söyledi hatta müge sorunca böyle ifade vermissin oynasma diye dedi oda yok ben vermedim dedi yani ona pek güvenmiyorum..fakat ademin kayinvalidesine birsey hissetmis olmasi daha mümkün,cünkü kiskanclik olsa sevgi tehtid etse ki birsey diyemez,aileyi görmediniz mi onlara telefonun olmasi kötü birsey,calistigi halde calismiyor dediler böyle birseyi sevgi hanim kesinlikle demezdi diyemezdi kadini zaten o zamanda öldürürlerdi...adem gibi görünüyor ama hic belli olmaz ben birde sevilayin eski sevgilisinden süpheleniyorum ama oda zayif birsey kim lise aski icin gider annesini öldürür..
yada cok baska birsey cikacak adem bile olsa belki farkli bir sebep vardir anlasmazlik filan ya nedense ben yakistiramiyorum sevgi hanimla arasinda iliski oldugunu filan,oynasma sesi dediler ama birsekilde birsey olmasi lazim insalar birbirlerine sert dokunduklarina dna larini birakiyorlar yani oynasma bu keliemde cok cirkin ama sonucta birseyler olmasi lazimdi..mesela aklima su geldi oynama derken öpüsme filan olsa sevginin elleri ademin saclarinda olabilirdi yine sac teli yada deriden birseyler gelebilirdi hicbir iz yok sanki gelmis öldürmüs gitmis
Reyyancim belki sadece konusmalarla cilvelestiler.Henuz aralarinda birsey gecmeden kavgaya tutustular.Bu yuzden deevde dna ile belirlenecek unsur kalmiyor
müge dilerim burayı okuyordur başka akla gerçekten birşey gelmiyor sevgi hn gayet güzel ve genç bir kadın ben en çok buna ihtimal veriyorum:sm_confused: