Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi gelişme varmı kızlar izleyemedim bugun sevilay ne 2 gundur aglayıp duruyor kocası 3 evlilik yapmıs zaten bastan beri huzursuzduk diyor neden hamile kalmıs o zaman sevilayda cok duzgun deil aksi gıcık bu işin sonu çok şaşırtacak bence herkesi
sevilayın her sorulan soruya benim yaşadığımı bir allah bilir bir ben bilirim demesinden bana sinir geldi
anahtar nerde aynı cevap şu olay ne oldu aynı cevap
bişeyleri aydınlatamayaaksan ne geldin oturdun oraya hayret bişey
kızlar düşünürken ve sızın yazılarınızı okudukça aklıma bişey gelıyor katıller çok aglıyormuş ya acaba sevılay annesını sevgıısınden ayırıp da ademle evlendırdı dıye kın mı beslıyordu...ademın eskı karısı 44 yasındaymış sevvgı hanım 39 acaba aralarında bı ilişkı mı vardı neden olmasın....acaba sevılay sabah kardsı uyurken kaktı eskı sevgılisıyle bır olduda annesının evıne gıttı ilk bıçagı annesıne sevılay vurduda ondan sonra kapıyı sevgılısıne omu actı...annesı oldukten sonra ademden boşanıp eskı sevgılısınemı dönecektii?katılı aramak için programa çıkınca hamıle oldugunu öğrendı zaten bunun için çok aglıyo....
Adem telefonla bağlandıevet canım çok haklısın sana katılıyorum buguün programı izleyemedim ademi çok merak ediyordum keşke görseydim sizde nasıl bir intiba bıraktı adam yapmış olabilirmi acabamafoldumben
acaba gerçekten sevilay annesini öldürenimi biliyor bu adem ise korkusundanmı böyle ekranlarda ağlıyor dikkati dağıtmak için?
Belkide yüz ifadesini gizlemek için ağlıyor? bilmiyorumkismile
benimde aklıma takılan şu var daha önce kimsenin aklına gelmedi heralde:kedi:
sevilayın 9 yaşındaki kız kardeşide o gece ablasında kalıyor yani eve giden katil(mesela Adem)bunu mutlaka biliyor olmalı küçük kız evdeyken bukadar rahat gidemezdi eve lmaz:
birde adamın 45 yaşında sevgilisi varmış 39 yaşında niye olmasın:kedi:tabiki sevgi hanımdan kaynaklanan birşey olduğunuda düşünmüyorum tek taraflı olduğu için öldürülmüş olabilir bence:umursamaz:unutmadan annesi kızından daha güzel duruyor zatenmafoldumben
Hımm ben bun bilmiyordummmbenimde aklıma takılan şu var daha önce kimsenin aklına gelmedi heralde:kedi:
sevilayın 9 yaşındaki kız kardeşide o gece ablasında kalıyor yani eve giden katil(mesela Adem)bunu mutlaka biliyor olmalı küçük kız evdeyken bukadar rahat gidemezdi eve lmaz: