Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

birinden kaçarkende düşmüş olabilir eğer otopside birşey çıkmadıysa..birde ev o yönde değilmiş neden o yöne gitsin çocuk..herşeye rağmen o saatte okulun kapıları kapalı olmalıydı elini kolunu sallaya sallaya çıkamazlardı..dışarı çıkan varsa içeri girende vardır arkadaşlar..bana kalırsa yine birileri birşey yaptı çocuğa..düştüğünü hiç zannetmiyorum..

atv haberde savas ay okuldaki ögretmenlerle görüsmüs hepsi agliyordu..müdür yaratan sorunca ne cavap verecez dedi..valla bilmiyorum herkes icin zor bir durum..ögretmenler artik ögrencilerle bas edemiyor,ortalik cok bozuldu cok kötü bir durum..ama suclu kimse cezasini ceksin
erotik film izleniyorsa sonucta orta okula giden ögrencilerde gelisme cagindalar merak edip yapilabilir sadece izlemeyle kalmayabilir..bu dünya böyle büyük balik kücügü yer..o kücük cocuklara hersey yapilabilir...kapilar kapandimi herkes yataklarina gittimi hersey olabilir..
ben yatili okullari sevmiyorum..hem ögretmen icin büyük sorumluluk hemde ögrenci icin zor bir durum..

Son düzenleme:
egem ben alınmadım canım ama herkes öğretmenlere yükleniyo yok parasını alıyo hakkını vermeli falan,bütün öğretmenlerin hakkını verdiğine inanıyorum her bir meslektaşımda bölye düşünüyordur ben sadece öğretmenlere bu kadar yüklenilmesine kızıyorum sanki çocuklar aileler sütten çıkmış ak kaşık...

offffffff yaaaaaaa çocuğun kendi düştüğüne inanamıyorummafoldumben

bende şüpheli buluyorum
birilerinden falan kaçıyordu
düşmüşte olabilir
Allahım sabır versin ailesine

akşam haberlerinde söyledi..milletvekilleri aileyle konuşmuş tekrar otopsi istemesiznler diye..aile o yüzden vazgeçmiş süpheli birşeyler var bence..

ya hu çocuğun o saatte orda ne işi var kapıları kilitlemiyolar mı hani nöbetçi öğretmen varmış ya:uhm:

kizlar hatirliyomusunuz sukru, dilek, kamer felan cikmislardi sukranin katilini armaya. katilide ahmet acar cikmisti. ahmet demistiki dilekin cocugu benden. o ne oldu acaba? dilek dogum yapti mi? yaptiysa dna testi yapildi mi? ben kacirdimmi yoksa daha yayinlanmadimi?

cemi daha el üstünde tutsunlar,bu olaylar devam eder işte böyle

buğün kü olay beni çok strese soktu ya
Allahım bu aileye yardım etsin

birde kızlar buğün müğe niye öyle
çirkin gözüküyr yaaa banamı öyle geldii.
biz bukadara etkileniyorsak kim bilir müğe nekadar etkileniyordur olaylardan
.

konuları bi türlü bitirmedi mugee
hepsi yarıda kaldıılmaz:
ankaradakii sevgi meselesi beni çok üzüyor keşke yarıda kalmasaydııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…