• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

siz eden alındınızki:1shok:

egem cim 3 öğretmn uzaklaşıtılımış görevden ark buna üzülmüş heralde bundan dolayı böle cvp vermiş
acıkcası ben de üzüldüm
sanki suçlu öğretmnler gibi
onlarında hatası vardır ama görevden uzaklaştırmayla nereye kadar balık baltan kokar derler ya ilkbaş devletimiz sonra aileler ben kulağımla duydum ya sırf rahat edebilmek için cocuklarını yatılı bölge okullarına vermek isteyen aileleri duydum ve o okulada okuyan öğrencilerin yarısından coğu parçalanmış ailelerin çocugu veyahut öksüz yetim itilmiş kakılmış cocuklar bunlara devlet daha özenli eğitim vermesi gerekiyor
bir de bu cocukların içine sırf devlet bedava okutoyr diye aileler gönderiyor çocuklarını

şoktayım kızlar şimdi okudum yazdıklarınızı ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm..ALLAH sabır versin ailesine..yıkıldım ben kimbilir ne haldedir onlar..

umut ölmüş
yazıkya
allah rahmet eylesin
çocuklarını yatılı okula veren aileleri hiç anlamıyorum anlamayacağımda

bir çocuk ölmüş günahsız yavru daha 10 yaşında
bana göre en başta suçlular ordaki öğretmenler idareciler
tabii işini mesleğini gönlünden yapanlara sözüm yok aSla
ama velakin herkes çocuğunu oraya emanet ediyor bırakıyor devletin kucağına
her ayın 15 inde bankadan gidip maaşını nasıl çekmesini biliyorsa ordaki öğretmenler
mesleğinnde hakkını vererek yapmasınıda bilmeli
emanete hıyanet etmemeli
unutmasın o maaşlrıda vatandaşın cebinden kesilen vergilerle ödeniyor
tabii ki eğer ailenn de ihmali söz konusu ise o da konuşulup yargılanmalı
yine giden gitti olan oldu
allah ailesine sabır versin kayıp çok zor ölüm ondan da zor

Son düzenleme:
bir çocuk ölmüş günahsız yavru daha 10 yaşında
bana göre en başta suçlular ordaki öğretmenler idareciler
tabii işini mesleğini gönlünden yapanlara sözüm yok aSla
ama velakin herkes çocuğunu oraya emanet ediyor bırakıyor develetin kucağına
her ayın 15 inde bankadan gidip maaaşını nasıl çekmesini biliyorsa ordaki öğretmenler
mesleğinnde hakkını vererek yapmasınıda bilmeli
unutmasın o maaşlrıda vatandaşın cebinden kesilen vergilerle ödeniyor
tabii ki eğer ailenn de ihmali söz konusu ise o da konuşulup yargılanmalı
yine giden gitti olan oldu
allah ailesine sabır versin kayıp çok zor ölüm ondan da zor

ama azra cım her kata bir öğretmn veriliyor heryeri aynı anda gözetleyemz ki odanın birine girse diğerine bakmak iç.in çıktıgında o odada herşey eski halne dönecektir
bilmiyorum ya aslında pekçok şey eksik baştan hatalı
belki bu olaydan sonra yatılı bölge okullarında güvenlik daha önemli hale getirilir
illa bir musibet olacak işte:1no2:

egem cim 3 öğretmn uzaklaşıtılımış görevden ark buna üzülmüş heralde bundan dolayı böle cvp vermiş
acıkcası ben de üzüldüm
sanki suçlu öğretmnler gibi
onlarında hatası vardır ama görevden uzaklaştırmayla nereye kadar balık baltan kokar derler ya ilkbaş devletimiz sonra aileler ben kulağımla duydum ya sırf rahat edebilmek için cocuklarını yatılı bölge okullarına vermek isteyen aileleri duydum ve o okulada okuyan öğrencilerin yarısından coğu parçalanmış ailelerin çocugu veyahut öksüz yetim itilmiş kakılmış cocuklar bunlara devlet daha özenli eğitim vermesi gerekiyor
bir de bu cocukların içine sırf devlet bedava okutoyr diye aileler gönderiyor çocuklarını

tamamda canım,bu öğretmenler suçsuzsa zaten geri dönerler.ama denildiği gibi kendi yapmaları gereken sayımı öğrencilere yaptırıyorlarsa,gece çocuklara bakmıyorlarsa ben de öğretmenleri suçlarım.eğer o işten para alıyorlarsa işlerini layıkıyla yapmalılar.her işin zorluğu vardır.hangi iş kolayki.bizlerde nelerle uğraşıyoruz.
devlet böyle bir imkan sağlamış,ailede vermiş.ne yani bu çocuklar her şeyi hakediyormu.

egem cim
suçsuzlar demiyorum tamamen onlarada yıkılmasın diyorum
acıkcası ben devlete kızıyorum milli eğitim sistemimize kızıyorum
gitti bir can nasıl üzüldüm
pek çok ihmal var bu konuda
devlet öğretmnlere nöbet parası vererek görevini yaptıgını sanıyor ama hiç de denetlenmez
bilmiyorum grecekten yatılı bölge okullarına bir an önce care bulsunlar

arkadaşlar tek tek bütün öğrencileri kontrol etmelerini beklemiyoruz belki öğretmenlerden ama ben yine güvenlik konusunda aynı şeyleri söyleyeceğim..güvenlik kulubesi var içinde adam yok..kamera var görüntü yok..okula akşam 9 da 5 kişi geliyor öğrenci ziyaretine ne kayıt var ne belge..nöbetçi öğretmen nerede belli değil..benim okuduğum lisede devlet lisesiydi ve yatılı bölümü vardı akşam 6 dedinmi giriş çıkış yasaktı..2 öğretmen nöbetçi olurdu akşamları birde girişte güvenlik bu da okul o da okul..üstelik bu okulda daha öncede bazı olaylar olmuş dahada dikkat edilmesi gerekiyordu diye düşünüyorum..tek başına öğretmenleri yargılamıyorum ama burada baştan ayağa bir yanlışlık var..

egem cim
suçsuzlar demiyorum tamamen onlarada yıkılmasın diyorum
acıkcası ben devlete kızıyorum milli eğitim sistemimize kızıyorum
gitti bir can nasıl üzüldüm
pek çok ihmal var bu konuda
devlet öğretmnlere nöbet parası vererek görevini yaptıgını sanıyor ama hiç de denetlenmez
bilmiyorum grecekten yatılı bölge okullarına bir an önce care bulsunlar

tabiiki canım,herkes suçlu.inşallah bundan sonra başka olaylar olmazmafoldumben

valla en başta meb suçlu okula adam gibi bakamamışlar öğretmen az güvenlik yok aile cahil nerden bilsinler bi boğaz eksik olsun diye çocuk okula verilir mi ya oooooffffff çok üzüldüm olan oldu artık bundan sonrasına bakmalımafoldumben

ay yeni okudum inanamiyorum öldürüldü mü yoksa düstü mü?
zaten belliydi hic haber yoktu ama yinede umut ediyoduk cok kücüktü yavru Allah ailesine sabir versin

UŞAK - Uşak'ın Eşme ilçesinde, 23 Mart sabahı kaybolan Yatılı ılköğretim Bölge Okulu (YıBO) öğrencisi 10 yaşındaki Umut Balık'ın cesedi bulundu.

Bir ihbar üzerine okul bahçesinin arka tarafında okul ve pansiyon binasına yaklaşık 100 metre mesafedeki foseptik çukurunun suyunu boşaltan belediye ekipleri ve polis, çukurun içindeki mil tabakasında Umut Balık'ın cesedini buldu. KIZLAR BAKIN BENDE BU HABERI BULDUM DEMEKKI BIRI IHBAR ETMIS;

yazık yaaa:(
yatılı okulu sevmediğimi tekrarlıyorum
birisi bana olumsuz puan vermiş bunu söyledim diye buyursun yine versin
zorla mı sevdireceksiniz?

Back