• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

kizlar aradim oyle bisey yokmus. kadin dedi ki "sevgi aslan cinayeti daha bir cozume kavusmadi"

kizlar aradim oyle bisey yokmus. kadin dedi ki "sevgi aslan cinayeti daha bir cozume kavusmadi"

hııı saol canım bende merak ediyordum
olsa zaten hemen söylerdi müğe
bazı konularda bir gelişme olmayınca çıkarmıyor
arzu olayıdada beni strese koydu ya
diyecek birşey bulamıyorum

şükran özbakan cinayeti ne oldu katili bulundumu bilginiz varmı?

canim sükranin katili Ahmeti..fakat ahmet te dilekle iliskini oldugunu cocugun ondan oldugunu söyledi sanirim sükran gördü diye öldürdük demis dna testi yapilacki dogum olunca ama ne oldu bilmiyoruz

kizlar su sevgi cinayeti facebook te aldi basini gidiyo
kizkardesle sevilayin kocasi yapmis sozde
sevilayla kocasi ayrilmis.....
hani biri demisti ya ben gordum sevgiyi elinde poset vardi siyah bi telefonla konusuyodu diye
belkide bacisiydi onlar birbirlerine cok benziyorlar
olabilir hic sasirmam yani...

hani biri demisti ya ben gordum sevgiyi elinde poset vardi siyah bi telefonla konusuyodu diye

:1shok:akannehir

dedikodudur ya:bbo:

ya burdaki arkadaslardan biri aramis henüz birsey yok demisler..
bence o aile icinden süphelenildigi icin böyle konusuluyor sanirim..
o bu degilde biri ayni mahalledeyim evet kizkardesi öldürmüs yazmis ama anlamiyorum ayni mahalledeler sanki görmüyorlar mi?
birileri bos keseden atiyor sanirim tanidik biri cikabilir fakat böyle kizkardes,kizi filan baya birsey yani o kadar akillilar mi acaba evde hicbir iz birakmamislar

canim sükranin katili Ahmeti..fakat ahmet te dilekle iliskini oldugunu cocugun ondan oldugunu söyledi sanirim sükran gördü diye öldürdük demis dna testi yapilacki dogum olunca ama ne oldu bilmiyoruz

çok teşekkür ederim canım demek katil bulunmuş

adi adam birde çocuklarının üstüne yemin ediyordu

o cingöz dilekte katili sırtımda taşımam diyordu insanların gözünün içine baka baka yalan söylemişler pişkinler

yazık oldu masum kadına herkesin şüpheleri doğru çıktı görmemesi gereken birşeyi gördü öldü diye

aboww gerçekmi bu ?? ahmet hani köyde org çalıp şarkı söyleyen düğünlerde..

dilekte şükrünün karısı mı hani gözlüklü olan ?

doğru mu bildim biri beni aydınlatsın lütfen

aboww gerçekmi bu ?? ahmet hani köyde org çalıp şarkı söyleyen düğünlerde..

dilekte şükrünün karısı mı hani gözlüklü olan ?

doğru mu bildim biri beni aydınlatsın lütfen

org calip calmadigini bilmiyorum da hani daha öncede 16 yasinda bir kiza tecavüzden hapista yatan adam vardi..telefonla filan baglanmisti..
dilekte evet sükrünün karisi,ama dilek yok öyle birsey demisti dna testinden sonra belli olacak bakalim

sevgi ayrılmışmı eşinden
çok şaşırdım belki dedikodudur

Back