- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
"Ankara’da yaşayan 3 çocuk annesi Sevgi
Ankara da kayıp olan muhasebeci amca
Çatalca’da ölü olarak bulunan Necmi IŞIK ve oğlu
Zehirlenerek Ölen Yılmaz Şimşek
Adıyaman da 2 yasında ölü olarak bulunan Musa"
Ben ara sıra takip ediyorum da bu konular çözüldü mü acaba, bilgisi olan var mı?
hiçbirinden ses yok canım bildiğim kadarıyla..
çoğu konu yarım kaldı enazından bilği verilebilir bu bi sorumluluktur
çok haklısın tatlım,annesine bakamadım:gitme:,çok kötü oldummafoldumben,kadın cağız ruh gibiydi:1no2:,oh çok zor:1no2:,bence o müdürüden başlayip taa temizlikçiyekadar hepisini suçluyazık yaaa
yatılı okulu sevmediğimi tekrarlıyorum
birisi bana olumsuz puan vermiş bunu söyledim diye buyursun yine versin
zorla mı sevdireceksiniz?
yazık yaaa
yatılı okulu sevmediğimi tekrarlıyorum
birisi bana olumsuz puan vermiş bunu söyledim diye buyursun yine versin
zorla mı sevdireceksiniz?
haber sitesinin birinde otopsi raporunun aciklandigi , bogularak öldügü yaziyor,herhangib bir darp, yara izine rastlanmadigi ölümünde bir süphe olmadigi yaziyordu..
sanirim cocuk korktu cikti okuldan düstü oraya ama okulun arka tarafina neden gitti ki aman hickimse ne oldugunu asla bilemeyecek..eger öldrüldüysede tamamen kapanacak ailenin icindede hep bir kusku olacak...amcasi '"3 yıldır bu okuldaydı. Derslerini iyi çalışmadığı için öğretmeni tokat atmış. Bu nedenle okuldan kaçmıştı. Öğretmeni sonra onu almak için eve kadar gelmiş. Karanlıktan korkan bir çocuktu. Daha önce köpek ısırmıştı. Müthiş derecede köpeklerden korkuyordu. Hiç kimseyi de suçlamıyoruz ama kendisi nasıl kaçar'' demis..Allah annesine babasina peygamber sabri versin cok zor cok
Tacize de uğramış olabilir
Okulda erotik film izlendiğine göre yatılı okul bu gece rahatsız da ediyorlardır.
Öğretmenlerde gevşekmiş anladığım kadarıyla..
Yazık,Allah sabır versin..