• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

ayyy kızlar şimdi duydum bende yaaa fazla takip edemiyom sınavım vardı yazık canım benim yaaa nasıl oldu acaba allahım ailesine sabr versin inşallah ...çok acı bi durum yaaaaa ufffffffffffffsenağlamasenağlamasenağlama

kızlar berlinden kaçan kız bulunmuşmu annesi çıkmıştı 2 gün önce..bebeğini annesine bırakmış arkdaşlarımla buluşucam demiş..hava alanında türkiyeye geldiği an ki görüntüleri var demişti annesi..az önce müge bulundu gibi birşey dedi..

e vet bulunmuş,dün çıkmıştı

allah böyle arkadaşlardan uzak tutsun hepimizi inşallah

alıp başımı gidesim geldi :(( bu ne yaa..hergün bir kötü haber. ne başıboşluk ne rahatlık insanlık ölmüş arkadaşlar..çocuk kayboluyor okulda ne gören var ne bilen..o şeker toplamaya çıkan çocuklar, ofta kaybolan yusuf ne oluyor insanalara çok üzgünüm çook..başıma ağrılar girdi yazık çok yazık..

"Ankara’da yaşayan 3 çocuk annesi Sevgi
Ankara da kayıp olan muhasebeci amca
Çatalca’da ölü olarak bulunan Necmi IŞIK ve oğlu
Zehirlenerek Ölen Yılmaz Şimşek
Adıyaman da 2 yasında ölü olarak bulunan Musa"
Ben ara sıra takip ediyorum da bu konular çözüldü mü acaba, bilgisi olan var mı?

"Ankara’da yaşayan 3 çocuk annesi Sevgi
Ankara da kayıp olan muhasebeci amca
Çatalca’da ölü olarak bulunan Necmi IŞIK ve oğlu
Zehirlenerek Ölen Yılmaz Şimşek
Adıyaman da 2 yasında ölü olarak bulunan Musa"
Ben ara sıra takip ediyorum da bu konular çözüldü mü acaba, bilgisi olan var mı?

hiçbirinden ses yok canım bildiğim kadarıyla..

yazık yaaa:(
yatılı okulu sevmediğimi tekrarlıyorum
birisi bana olumsuz puan vermiş bunu söyledim diye buyursun yine versin
zorla mı sevdireceksiniz?
çok haklısın tatlım,annesine bakamadım:gitme:,çok kötü oldummafoldumben,kadın cağız ruh gibiydi:1no2:,oh çok zor:1no2:,bence o müdürüden başlayip taa temizlikçiyekadar hepisini suçlu
dc85e25fdf594620387e820156a496d6.gif
,bence herkez biliyordu:kızgın:, düşenemıyorum bile ne kadar acı:a015:,allah ailesine sabır versin:Saruboceq:

yazık yaaa:(
yatılı okulu sevmediğimi tekrarlıyorum
birisi bana olumsuz puan vermiş bunu söyledim diye buyursun yine versin
zorla mı sevdireceksiniz?

bnde sevmiyorum hoş görmüyorum
körün değenği gözünün önüne gerek derler bzm burda
yani bi insanın çocuğu önünde olmalı yanında olmalı
tmm ünv gidebilir başka memlekete ama ozmn az yada çok aklı yerinde olur
ama küçükken vermek ne kadar doğru bilemiyorum birde
o eksi veren banada versin de göremiyimşakkıdı

yüreğim dün gecede beri ağlıyor küçük ümideee:sinifsinif:
ne olursa olsun o daha çoçuk gece neden çıktı nedenler çokkkkk:olmaz:

haber sitesinin birinde otopsi raporunun aciklandigi , bogularak öldügü yaziyor,herhangib bir darp, yara izine rastlanmadigi ölümünde bir süphe olmadigi yaziyordu..
sanirim cocuk korktu cikti okuldan düstü oraya ama okulun arka tarafina neden gitti ki aman hickimse ne oldugunu asla bilemeyecek..eger öldrüldüysede tamamen kapanacak ailenin icindede hep bir kusku olacak...amcasi '"3 yıldır bu okuldaydı. Derslerini iyi çalışmadığı için öğretmeni tokat atmış. Bu nedenle okuldan kaçmıştı. Öğretmeni sonra onu almak için eve kadar gelmiş. Karanlıktan korkan bir çocuktu. Daha önce köpek ısırmıştı. Müthiş derecede köpeklerden korkuyordu. Hiç kimseyi de suçlamıyoruz ama kendisi nasıl kaçar'' demis..Allah annesine babasina peygamber sabri versin cok zor cok

haber sitesinin birinde otopsi raporunun aciklandigi , bogularak öldügü yaziyor,herhangib bir darp, yara izine rastlanmadigi ölümünde bir süphe olmadigi yaziyordu..
sanirim cocuk korktu cikti okuldan düstü oraya ama okulun arka tarafina neden gitti ki aman hickimse ne oldugunu asla bilemeyecek..eger öldrüldüysede tamamen kapanacak ailenin icindede hep bir kusku olacak...amcasi '"3 yıldır bu okuldaydı. Derslerini iyi çalışmadığı için öğretmeni tokat atmış. Bu nedenle okuldan kaçmıştı. Öğretmeni sonra onu almak için eve kadar gelmiş. Karanlıktan korkan bir çocuktu. Daha önce köpek ısırmıştı. Müthiş derecede köpeklerden korkuyordu. Hiç kimseyi de suçlamıyoruz ama kendisi nasıl kaçar'' demis..Allah annesine babasina peygamber sabri versin cok zor cok

tşk reyyan06 bekliyelim bakılım daha neler çıkar bakımmm:bbo:

Tacize de uğramış olabilir
Okulda erotik film izlendiğine göre yatılı okul bu gece rahatsız da ediyorlardır.
Öğretmenlerde gevşekmiş anladığım kadarıyla..
Yazık,Allah sabır versin..

Tacize de uğramış olabilir
Okulda erotik film izlendiğine göre yatılı okul bu gece rahatsız da ediyorlardır.
Öğretmenlerde gevşekmiş anladığım kadarıyla..
Yazık,Allah sabır versin..

ben de öyle düşünüyorum derinss
bir de yibolar da malesef geveşk davranılıyor
ben cocuga cok üzüldüm ya
çok yazık oldu cok yazık ailesine de çok üzüldüm ama neden yibo ya vermişler ki

Back