bitane kadın aradı dilendiriyolarmış çocuğu,kadın konuşmuş benim annem esma ben yusuf beni oftan çaldılar demiş,okul kıyafeti giydirip mendilde sattırıyolarmış,çocuğun biri bekliyomuş hep peşlerinde polise gidemiyormuş yavrum inşlh odur çok kişi aradı ümraniyeden:Saruboceq:
bitane kadın aradı dilendiriyolarmış çocuğu,kadın konuşmuş benim annem esma ben yusuf beni oftan çaldılar demiş,okul kıyafeti giydirip mendilde sattırıyolarmış,çocuğun biri bekliyomuş hep peşlerinde polise gidemiyormuş yavrum inşlh odur çok kişi aradı ümraniyeden:Saruboceq:
esma hanım olumsuz bir sonuç olur diyemi nedir sevinemiyor kızlar farkettinizmi.
ben kadınada serapada çok kızdım böyle birşey olsa müge konuşmasına izin vermezdi.şimdi araki çocuğu bulasın birde çocuğun söylediğini duymuşlar umarım yusufa zarar vermezler.böyle birşey nasıl yayında söylenir hadi izleyici bilmedi söyledi sen nasıl izin verirsin söylemesine yok mezarlık içinde bekliyolarmış neden bunları polise değilde yayında söylediler.baskın yapılır birsürüde çocuk kurtulurdu.artık zor bulunması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?