Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

amin melenela allahim eksiksiz ailecek bizi senesine ulastirsin... kizarlar belki simdi op lar konu disi msj oldugu icin belki ama kizmayin )

canim dogrulugunu teyit edelim dedi..gecende mersinden kacan kiz icin o kadr bekledi ama yayini bitirmesi gerekiyordu yani zaten reytingi iyi bide onun kaygisina düsmez gibi geliyor..bilmiyorum hic izledin mi ikbal bu tarz program yapiyordu herseyi pat pat söylüyordu ama sonu pos cikiyordu sonucta dogrulugunu teyit etmedigi birseyi söylemez mahcup olmak var sonunda

evet yaa ikbal herseyi aninda diyodu sonradanda lafi düzeltmek icin aaaa benimi delirteceksiniz biri birsey diyo digeri bir baska diyo diyodu ...toparlayamiyodu laflari :)) gicikti o kadin ya sesi falan konusmasi cok uyuz oluyodum ...müge birsey duyuyoooo sabirrrlllaaaaa bekliyoooo kesinlesiyor ve söylüyor ...helal olsun mügeme cokk seviyorum onu ben saclarina bayiliyorummmmmmmmmmmmm..bende istiyom öyle saccccccc

aaaa soke oldum kizlar yaaa....aysel vardiya gizemin annesi hani komsunun yigeni kesmisti bogazini..o kadinin simdi diger kizi kayipmissss

evet yaa cokkk zaman önce bir kiz kayipti gizem, annesi gelmisti mügeye....ve kizi catida kafasi kesik bulundu ..simdide 2 ci kizi kayipmis...ayyy cok üzüldüm yaa ..konuya baslamadi daha müge..

cnm mügenin ilk cinayet konusuydu topiğin başına bakarsan görürsün
tsk opuyorumnanaktan
evet yaa cokkk zaman önce bir kiz kayipti gizem, annesi gelmisti mügeye....ve kizi catida kafasi kesik bulundu ..simdide 2 ci kizi kayipmis...ayyy cok üzüldüm yaa ..konuya baslamadi daha müge..

:1shok:kafamiakannehirmafoldumben

kiz bulunmus iyi haber oymus

aaaaaaa ankara cinayeti icinnnn bir aciklama yapacak ...offfffff neykiiiiiiiiiiiiiii

bir kiz vardi ya 2 gün olmustu geleli 17 yasinda teyzesinin oglu kacirmisti o bulunmus teslim edilmis karakola..annesi babasi kalkti gitti kizinin yanina...

aaaaaaa ankara cinayeti icinnnn bir aciklama yapacak ...offfffff neykiiiiiiiiiiiiiii

bir kiz vardi ya 2 gün olmustu geleli 17 yasinda teyzesinin oglu kacirmisti o bulunmus teslim edilmis karakola..annesi babasi kalkti gitti kizinin yanina...

teşekkür ederim opuyorumnanaktancanım başka olanlarıda yazarmısın?opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…