Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

ama mahkeme kale almaz bıle bu ıstegını nihal hanımın cunku bugun müge anlı polıslere hergun ızlıyormus programı ayrıca programın gunluk cd lerını gonderıyorlarmıs polıse delıl olacak seyler olur dıye nihal boşa ugrasıyo bunlar onun kuyruk acısı kızlar

Kızlar benim tahminim Çatalca cinayetinde şu veterinerin payıda var.Çünkü Nihal hanım ilk ifadesinde sevgilisiyle görüştüğünü ve kocasınında onun sevgilisini arayarak çağırdığını söylemiş.Telefon kayıtlarında Veterinerin telefon numarası çıkacağı içinde veteriner Necmi bey beni aradı ilaç istedi diyor.Bence evet Necmi bey aradı ama ilaç için değildi.
Gerçi arada Eşrefin parmağı var gibide geliyor bana.Dün adamın biri bağlanıp ölmeden birgün önce Nihal hanımı bir adamla gördüm gençti uzundu dediğinde.Müge sordu adamın türkçesi nasıldı dedi.Görgü şahidi 2 kelimelik bir cümle kurdu .Millet tekrar gördü tanığına arabadaki adamın türkçesi nasıldı dediğinde arada Eşrefe dikkat edin uzuuun bir cümle kuruyor ve sanki o cümleyi nihalin yanındaki adam kurmuş gibi yaptı.Yani kısacası Azeri çalışanı çok koruyor.Yani o çocuğun üzerine atılmasın diye elinden geleni yapıyor.Valla sonunda Eşref ve Murat Bekin ortak çalışması çıkarsa şaşırmam...alsanaalsanasmile Bu arada Murat Bek denen çalışanı belkide sırf bu iş için çiftliğe yerleştirdiler.Adam belkide Kiralık katil ...kafayı yedirdiler bizededelikafadulden

Bişey daha yazmadan geçemiyeceğim.Gerçi dün Müge anlıda söyledi, bu insanlar ne kadar çok uyuyor şaşırıyorum.Nihal hanım saat 18 de uyuyor 21 de uyanıyor.Nihalin yakın arkadaşı komşusuda o saatte uyuyor.
Ankara cinayetinde kocasına 12 ye kadar uyuyacağım diyen bir kurban.Kurbanın 11 e kadar uyuyan bir komşusu 10 a kadar uyuyan bir kızı var.
Bide bizim apartmanda da sabah 12:30 a kadar cinayet işlense bende duymam .Çünkü hem evin içinde koşuşturma yaşıyorum hemde Müge anlıyı takip etmek içinde tvnin sesini son ses açıyorum.Apartmanda katliyam olsa duyamam...

ay aynen canım aynen valla.
bende müge başlayınca sonses açıyorum tv yi.
pür dikkat odaklanıyorum
o odadan o odaya toparlıyorum.
gerçekten bizim apartmandada bişiy olsa hiç haberim olmayacak valla Allah korusun....

günaydın kızlar ben bayadır izleyemedim mügeyi ay çok özledim :teselli:
başlasın bakalım bekliyorum bu haftaki konu neydi acaba ?

günaydın iklim...

çatalca cinayeti, ankara cinayeti, kayıp 14 yaşında bir kız ve hastaneden kaçırılan bir bebek...

günaydın iklim...

çatalca cinayeti, ankara cinayeti, kayıp 14 yaşında bir kız ve hastaneden kaçırılan bir bebek...

hımm saol cnm evet izledim şimdi reklamda bir çocuk kayıp ben anneden şüphelendim o kadınla bir ilgisi var kesin CADIARZU

bence de kesin anneyle ilgili ve çocuk yaşamıyo sanırım yazık olmuş. ne oluyo bize böyle ya ne hale geldik. allah yardımcımız olsun...

anlamadim kocasi hasta miymis ?
ya hic utanmiyor bile..bide müge sordu daha durmusun öldügünü bilmiyordun
geldiginde buraya hergelen anne cocugunu sag salim isterken sen ölüsünü istedin neden dedi
ama cevap vermedi karisitrdi lafi reklam girdi soru gitti..

az önce bir şey dikkatimi çekti
orda oturan doktor dediki
ne katıller gördüm amca dayı falan
sonra eşrefemi doganamı bakarakta sneinde amcan dimi mi
dedii
benmi yanlış anladım????????????????

bilmiyorumkismile su ankara cinayetinde kadının cep telefonu elinde görenler var hatta konusurken bile gören var kızı hala annem cep telefonunu sevmezdi kullanmazdı diyor offf ne sabit fikirli insanlar varmıs

belki telefon ortaya çıkarsa katille ilgili bilgilerde ortaya çıkacak bu yüzden saklıyorlar. eğer katil içlerindeyse telefonuda yok etmiş olabilirler.

ankara cinayetinde kadının kocası tuhaf geliyor bana,çok sakin ve tepkisiz görüyorum
eşine 3-4 ay önce telefon vermiş daha bugün söyledi,komşuları kocasıyla sık sık tartışma sesleri gelirdi dedi

telefon kullanmazdı diye ısrar ediyorlar çünkü herkesden gizlediği bir telefonu olması gerçeği,kadının gizli şeyler yaptığını düşündürtür
konduramıyorlar haliyle
o psikolojiyi tahmin edebiliyorum

bence aile çözülmezse katil ortaya cıkmaz ,hiçbirseyi ortaya cıkmadan söylemediler bastan kadın için ev hanımı dediler sonra yorgan dikiyor denildi sonra bina temizliğine gidiyormus o ortaya cıktı bunları söylemeleri 2 hafta sürdü birde neden komsuları sevmiyor bu aileyi ?

aynen katiliyorum..kadin hakkinda söylenen seyler gizli birsey yaptigini düsünüyorlar ve o yüzden dedigin gibi konduramiyorlar..
cünkü gecen gün sevilay dedi benim annem sorumsuz bir insan degildi cocuklarini düsünürdü dedi kiz kardesi orda kaldiginda annesi aramadi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…