• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

ben baştan beri söylüyorum kızlar bı sevilayın bir parmağı var bu olayda müge tlf olayını açıklarken yüz ifadesi nasılda değişti valla çıkarsada şaşırmam dilber değilmiydi küçücük yavrusuna kıyan damadında bir parmağı olabilir dicem kız söylüyo zaten altınlar evde yoktu diyo o zaman niye yapsın babada çok sesiz sessizdende kork derler ama şaşırdım valla

sevilayın altınları neden annesindeydi genelde erkek tarafında olur benim bildiğim saklanacaksa erkek tarafın saklaması öncelikli olmalı. sevilayın eşi buna karşı çıkmış olmalı belki altınları istedi damat oda vermek istemeyince öldürdü. evdende başka birşey almadı çünkü kendi altınlarını arıyodu. komşuyuda tehdit etmiş olabilir komşuda o yüzden taşınmıştır izini kaybettirmek için. damat hiç yayına çıkmadı telefonla bile bağlanmadı. sevilay bunu biliyor olabilirmi öyle olsa susarmıydı bilemiyorum. bu olay çözülene kadar kafamızda soru işaretleri dolaşıp duracak. gece yatarken bile düşünüyorum

birde o yiğen var şüphelendiğim. geçen gün yayındayken bakışları çok korkutucuydu. katil hakkında konuşulunca gözleri fal taşı gibi açılıyodu sanki bişeylerden korkuyodu. belki borcu vardı ama öyle olsa evde ne bulsa almazmıydı 300 lira kolye küpe yüzükler vs...

kızının altınları annesinde değil,kız düğünden sonra annesine bırakmak istemiş ama annesi almamış.onlarda bankaya yatırmış

bence sevilayla alakasi yok o tel olayindada bana göre söyle simdi kiz aramis tel o sesi vermis zaten onun anlatmak istedigi mesgul degilde hani birden hatlardan bazen olur ya öyle simdi bunu dedi kiz müge de yok öyle olmuyor deyince iki gündür ne dese kiziyorlar öyle degil diyorlar ya o yüzdendir ben yüzünde" Allahim yarabbim yalan mi söylüyorum "ifadesi gördüm..
sonucta sabah olduguna inaniyorlar kiz yapmis olsa evden cikiyor gidiyor öldürüyor parmak izi birakilmis heryere yani olacak is mi ama tabi olabilirde kimseye güven yokta annesi ya yapmaz gibi..
o komsu kadinda bence duydu o kadar ses duyulsa insan bakar kapidan kim cikti diye belki yüzünüde gördü ama korkuyor o yüzden tasiniyor basina bi is gelmesin diye ama biliyorsa,gördüyse söylemeli yazik günah cocuklari kaldi arkada

arkadaslar bu sabahki programda bir anda hepsi aaaa dediler hem müge hem seyirciler ..o an benim oglan tv yi kapatti hemen actimki aaaa liyolar ..bacimi aradim oda kacirmis o ani ..bilen varmi yaa...aksama kadar hep aklimda kaldi zamanim yoktuki size yazayim...tskler simdiden

arkadaslar bu sabahki programda bir anda hepsi aaaa dediler hem müge hem seyirciler ..o an benim oglan tv yi kapatti hemen actimki aaaa liyolar ..bacimi aradim oda kacirmis o ani ..bilen varmi yaa...aksama kadar hep aklimda kaldi zamanim yoktuki size yazayim...tskler simdiden

acaba gizli tanığımı soruyor herkes şaşırdı ya demekki 2-3 arası hala yaşıyormuş diye

bu bebek kaçırmada görevlileri incelemek gerekir

müge yada bağlananlar ne dese adamlar hayır diyor mügede izleyicilerde gıcık oldu.tabi bende sanırım izleyicilerin tepkisini gördünüz.ya bugün izleyemiyorum neler oluyor.

benim evimdede telsiz telefon var kız meşgule düşüyordu diyorya..telefonun önce açma sonra kapama tuşuna basınca tel meşgule düşüyor..onu yazdım canım..

neler oluyor.izleyemiyorum ne olur birisi yazsın.

hep aynı şeyler konuşuldu yine. bi gelişme yok. sadece çankırıdan biri bağlandı sevgi hanımın kardeşlerinden birinin eşi hırsızlıktan sabıkalıymış ama yurtdışındaymış o olabilr dedi. adam bu ara giriş çıkış yapmamış kontrol etmişler emniyetten.

Back