Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

ha birde çatalca olayıyla ilgili birisi aradı olaydan birgün önce nihali yanında bi adamla görmüş adamın elinde bıçak varmış. adam onları takip ediyo sanıp adamı korkutmuşlar.

nihal de nasıl kadınmış,görüşmediği erkek kalmamış,allah kimseye göstermesin böyle kadınıohaoldumsmile

ya bide eger beraat ederse nihal mirastan para alacak valla böyle aldatan insan kanitli,itirafli bide yanina kar kaliyor ben anlamadim nasil oluyor

ergül doğru söylüyor ya...
daha nasıl kanıt olsun delil olsun diye bilmiyorum ki ben
demişti...
haklıydı kadın...
dananın kuyruğu kopar inşallah bu gün...
ama yarın söylerler ne olduğunu ancak...

günaydın,heyecanlı birgünzemuszemus

yyaaaa bu aile ne biçim yaaa kadının cep telefonu varmış haberleri yok,kızı zorla evlenmiş yoksa kızı eski sevdiğiylemi öldürdüakannehirbirde kızlar arif hoca naptııı reklam sandı gidiyomuydu yoksa mugenin kulağınamı bişey söylüyordu göremedimm,hocam napıyosunuz yayındayız daha dedi güldüüü ya:roflol::roflol:

ne aile mügeleri anlıyor nede mügeler aileyi anlıyor

bu aıleye decoder gerekli
yha anlamıyolar yada kasten anlamamazlıktan gelıyoşar kı
sewılay ck cin bi hatun 2.sık bence

aile,müge,arif bey,rahmi bey hep birden konuşuyor,beynim durdu resmen.birde bağırarak konuşuyorlar

mahkeme ertelendi sanırım
berat edemedi canavar adi
birde yayını durdurmak için savcılığa başvurmuş nihal ve çetesi yani kardeşleri

kızlar ankara cınayetının altında cok baska seyler cıkıcak CADIARZUbu arada müge anlı bugun bazı sıtelerde muge anlı fanları bu konuları konusup tartısıyorlarmıs dedı onlara cok tşk edıyorum dedı yanı bızde onların ıcıne gırıyozzbayanssulusmile

yayin yasagini ister hergün hersey cikiyor ortaya tabiki daha cok suclu oldugu ortada..ona kalsa hemen berat edecekti cok pis bir kadin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…