Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

yani sonuçta kaçmadan öncede evli adamla sevgili olmuş yani...boşuna pişmanım zorla oldu falan ayaklarına yatmasın hiç dua etsin mehtap çok iyi bi kadın yoksa bi ah eder ömür boyu toparlayamaz özge hanım

Gerçekten kaçırılmış olsaydı her fırsatta kurtulmaya çalışırdı..Kaçırılan bir kız nasıl paşa paşa oturabilirki.. Babasının sesini duyunca kızmasın diye hemen ağlama moduna geçiyor yalancı şu Müge keşke küçük müçük demiyip ağzının payını verse çünkü Müge hiç inanmadı..

bi şeyleri merak ediyodu merakını giderdi her halde:)tövbe estağfirullah.aman özge sende az daha savun kendini belki temizlersin sicilini.

:1shok::1shokhaaaaa adamdaki küfüre baaaaakkkkkk..
kaynadı arada ama fena salladı duydunuzmuuu :roflol::roflol::roflol::roflol:

hadi yaa?kızınamı söyledi o sözleri peki?yazmakla meşguldümde

yok ya demiş ki zamanında "kaç gerekirse onu can evinden vur aklinialirimsmile
yani anla erkeğin "can evi" neresiyse işte orasını açık açık dedi tv de aklinialirimsmile
ayol bu babanın böyle kızı olur işte, benim babam bırak böyle kelimeleri, salak bile demezdi anacım
zamane babalarıda bi garip yane sempatiksalakcinni

ay adam ne bicim dedi kaydirigubbakcemile3
özge gercekten yalan söylüyor bilgisayari acmadan önce düsündüm acaba bu kiza gercekten inanan var mi diye buraya bakinca anladim yokmus..babasida demis iste seyine vur zor durumda kalinca diye yani vurup kacabilirdi filan kacmak istese cok yolu var ama bu kiz simdi oturmus atiyor..
ama o yaslardaki cocuklar kendilerinden büyük kisilerlden hoslanirlar ama kacmasi salaklik.
ya gicik bir kiz mehtap a abla demiyor mehpta diyormus yani arada kac yas var..
ailesini kandirmis iste gerisi önemli degil sanirim onun icin,hicbir sey olmadi da diyor (ki mümkün degil) siyirdi kendini gerisi önemli degil bu kiz icin

öhüm öhüm yuhhhhh:1shok: Babaya bak kızında aynısını yaptı babası gurur duy..

abla dememesi banada garip geldi,kendince mehtapı aşağıladı herhalde,kendinden kaç yaş büyük evli çocuklu birine abla denmezmi

ya ordaki herkeste farkında kızın yalan söylediğininde üstüne gitmek istemiyolar...o da küçük beyniyle milleti kandıracağını sanıyo...böyle kızlar yüzünden kaç yuva yıkılıyo artık kimbilir

terbiyesizlik diz boyu yaniohaoldumsmile

ay evet ya ben olsaydım mehtabın yerinde ağzıma geleni söylerdim, paralardım saçını başını yolardım çünkü oda en az erkek kadar suçlu klava:

zorlaymış peeh kimi kandırıyorsa bencil şey
herkes yansa umrunda değil yeter ki kendi poposu kurtulsun yeter bu kız için , zannettiğimdende çok pis ve ahlaksızmış klava:
nasıl sinirlendim anlatamam ah bana verceklerdi onu varyaa lime lime doğramış kavurmuştum şimdiye bile kötükedihüso

Son düzenleme:

Helllaaaal aynen katılıyorum çok sinir oldum guclubacismilekötükedihüsoklava:kafa göz..​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…