• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

kzlar bu annesi öldürülen kızda sanki bi tuhaflık var gibi ne bilim yada bana öyle gelior heralde çünkü artık herkesten korkar hale geldik

mügenin her zaman yaptığı tebiyesizlik,insanların lafını bitirmesine izin vermiyor,laflar yarım kalıyor,ben biliyom havalarında, sus birazda konuklar lafını bitirsin,laf ebesi kadın...
arif verimli çok güzel bozdu mügeyi ,hakketi müge,bozuldu beklemediği bir çıkış yaptı verimli mügeye..

sürekli elleriyle oynuyor tedirgin bakıyor birde bu içimizden biri diyip diyip duruyor acaba diyorum damadında bir parmağı olabilirmi ne bileyim işte dedim ya çıksa bile şaşırmam artık insanlar kafayı yemiş çünkü

bende kızından değilde sanki tanıdığı kızınında şüphelendiği tanıdığı biri varmış gibi şu komşuda biraz çelişkili ayyy kendimi dedektif hissttim

evet komşunun hiçbirşey duymaması mümkün değil,duvarlar malum kağıt gibi,o kadar bıçaklanılacak ses çıkmayacak..........mümkün değil

evet komşunun hiçbirşey duymaması mümkün değil,duvarlar malum kağıt gibi,o kadar bıçaklanılacak ses çıkmayacak..........mümkün değil

hem o kadar bıçaklanacak ses çıkmayacak hemde her taraf talan edilecek baca deliklerinede kırıldı demişti kız ilk geldiklerinde hem baca deliği kırılacak tık gelmicek yok mantıksız bence komşuda var işin içinde bilmiyorumkismile

kadın birde diyorki, ölenin kocası için,yalan söylüyor
biz 3 kişiyiz o tek

bu tür programlardan nefret ediyorum

neden nefret ediyosun?

bence komsunun da parmagi var bu isin icinde belki canavarlarda banyodan komsu kadinin ekevine gecmisler olabilirler olmazmi?
evet onuda fark ettim biz üc kisiyiz siz tek siniz diyo ne alaka... ve sulnuda fark ettim coooook detayli anlatiyoo oglumu bakkala yolladim pirinc alsin diye kizim tv bakiyodu bende masayi kaldirdim bulasik yikadim nininn nisiii yani bu kadar detay bilmek istemiyoki müge

bence bu programlar çok iyi oldu...
önümüze gelene güveniyorduk.
şimdi kulağımız daha delik oldu.
hayatta insanlara karşı daha dikkatliyiz...

bende ilk anlatildiginda dayinin oglundan suphelendim
ne bilim o gibi geldi babasinin koyde oldugunu o bilio
belki dugundeki altinlar vardir diye
komsunun haberi yok bence ama korktugundan bisey soylemio
illaki duymustur biseyler ama korkudan susuyo

Apartmanın duymaması mümkün değil..kadın kesiliyor..ev talan ediliyor..kimse ses dıymuyor..
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın..dan başka bişey değil..Herkes bildiğini saklıyor..

Arif hoca iyi yaptı mügeye..Koskoca adamların lafını kesip,tersleyip duruyordu..
Sanki adamlar onun asistanı..
Arif hoca..ters çıkınca..Müge kem küm..ben de aynı nı söylüyorum demeye başladı..
Du ben yarın Mügeye bi mail atayım bu konuyla ilgili..anlasın..
ızleyici azarlanan hocalar görmek istemiyor..

Back