canım bunlar kör cahil. hayvani dürtülerine yenik düşmüş mutantlar !!! :mymeka:
Fırında yakmak lazım bunları. gelecek nesillere de ahlak öğretmeli !gamyoncuiremsu
bu nasıl iş ya? hokkabaz filmi gerçek oldu...
ya şu konyada öldürülen kadından haberi olan var mı ne oldu o? konu kapandı. bide şu çocukmusa onu kim öldürmüş ben mi kaçırdım bulunamadımı?
bunlar tv ye cikanlar..bizim orda bi zamanlar böyle yasli amcalar karilari ölünce evlenmeye düstüler kadinlarin daha 40 i cikmadan..azeri hatunlarla evleniyorlardi 70 lik adamlar 40 yasinda güzel isveli cilveli hanimlarla..hatta biri cami ortaminda konusmus azeri hanim daha cok cilveliymis sanirim karisindan ben bu zamana kadar yasamamasim yasamak miydi filan gibi seyler söylemis ama gel görünkü kadin adama iki gün yakin oldu sonrada aldi bütün parayi altini gitti..
yani bu sebeke hep var iste yanlarindaki erkekleri abisi,dayisi akrabasi gibi tanitiyorlar..
ama adama iyi oldu bugüne kadar yasamamismis gördü simdi..cocuklariyla küstü bilmen ne oldu sonunda kaldi
farkettinizmi kızlar bugun müge tam konuşacagı sırada arif hoca sinirlenerek müge susturma konuşacağım yeter artık die sert çıkıştı mügenin yüz ifadesi gördünüzmü.....rahmi beyde güldü o sıra :)))))
farkettinizmi kızlar bugun müge tam konuşacagı sırada arif hoca sinirlenerek müge susturma konuşacağım yeter artık die sert çıkıştı mügenin yüz ifadesi gördünüzmü.....rahmi beyde güldü o sıra :)))))
bencede durmaz adamda bişiylerin farkında artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?