• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

buğün bilerek izlemedim ney öyle 3 harfliler
sanki günümüzde başka konu kalmadı.
müğeyi seviyorumda şu ben herşeyi bilirim havaları
çok saçma.
bu evli kadınlara ne oldu arkadaşlarya kocalarını bırakıp bırakıp gidyorlar
Allahım sonumuzu hayır etsin.

arkadaşlar birde bebek olayı vardı ya
kadın hani benim bebegim değil diyordu ya
erkek doğdu demişlerde sonra kız bebek vermişler
o haber ne oldu biliyormusunuz.

ah bu mügenin acayip tavırları... ne havalara giriyorsun. nereden geldiğini unutmamalısın.
ama kime söylüyorsun nato kafa nato mermer

müge,esra,serap,seda v.b. lerini bir kazana koyup kaynatmakta fayda var ne bunlaryaa millette ne psikoloji bıraktılar nede insana güven......

valla aslında dediğin çok doğru bacım ama seyretmekten de kendimizi alıkoyamıyoruz.
ama gerçekten de çok güvensiz olduk.

17 yaşındaki genç,32 yaşındaki amcasının karısıyla kaçmış.benneyaptımki

behlül vakaları artıyor:olmaz:

aradaki yaş farkı çok olduğu için bunlar anne oğul gibi davranabilirler gittikleri yerde..kimsede anlamaz..o yüzden şüphelenmez kimse..

Mügenin programı kabak tadı mı vermeye başladı ne?sinir olmaya başladım.bi havalara girdi sanki.arif beyi terslemeler diğerini dinlememeler filan.çok kızmaya başladım.çünkü o iki insandan çok şey öğrendik biz.çok önemli noktalara mim koydular bir çok olayda.mügenin onlara böyle davranmasına katlanamıyorum.zaten son zamanlarda ele aldığı her konu yarım kalıyo.geleni gideni tersliyo.ne oldum delisi mi oldu acaba .bende sinirden çoğu kez kanal değiştiriyorum

Ben Arif Hocaya ve Rahmi Beye çok saygi duyuyorum. çok akli basinda. kulturlu kariyer sahibiler, duygusallar ayni zamanda. muge onlari terslediginde bir tuhaf oluyorum çunku karsinindaki insanlar oyle siradan insanlar degiller. biri çok iyi bir psikiyatrist digeri de avukat.ikiside mesleklerinde çok basarili akli selim yasini basini almis insanlar.onlarin konumlarina olmasa bile yaslarina hurmet etmeli en azindan.ama nerde gittikçe kotuye gidiyor.programini seviyorum oldum olasi hafiyeligi sevmisimdira.s ama gun geçtikçe sogutuyor kendinden.ne oldum delisi oldu resmen.offf bende amma dedikosunu yapiyorum mugeninkaydirigubbakcemile3 ama ne yapim çok kiziyorum yaptigi tuhaf hareketlere:oklava: içimi dokup rahatlim bari.

Mügenin programı kabak tadı mı vermeye başladı ne?sinir olmaya başladım.bi havalara girdi sanki.arif beyi terslemeler diğerini dinlememeler filan.çok kızmaya başladım.çünkü o iki insandan çok şey öğrendik biz.çok önemli noktalara mim koydular bir çok olayda.mügenin onlara böyle davranmasına katlanamıyorum.zaten son zamanlarda ele aldığı her konu yarım kalıyo.geleni gideni tersliyo.ne oldum delisi mi oldu acaba .bende sinirden çoğu kez kanal değiştiriyorum

:lepi:aynen bakmıyorum hiç bi yereeekaydirigubbakcemile5

bu sözlelere katılmamak elde değil. uzun zamandır izlemiyordum bugün bir bakayım dedim oda mügenin rahmi beyi azarladığı zamana denk geldi. adamcağızı milyonların gözü önünde madara etti. müge bazı konularda o kadar feministleşiyorki içindeki erkek düşmanlığı kaparıveriyor. ben çoğu zaman hissediyorum bunu. bir de zaten son zamanlarda işleyecek konu bulamama sıkıntısı içinde sanırım.özelliklede devam edicez deyip programı bitirmesi ayrı bir ayıp:olmaz:

Evet evet Müge anlı nın Feminist tavırları benim de gözüme çarpıyor. Bazen kişileri fena azarlıyor. Hele hele Rahmi Bey ve de Arif Hocaya yaptığında uyuz oluyorum.

Ancak bir defasında şöyle birşey söylemişti Müge Anlı

" Kameralara çok şey yansımıyor. Kamera arkasında, hotelde konuk ettiğimiz kişilerin arka planda öyle çok vukuatları, ahlaksızlıkları oluyor ki, biz bunu yayıncılık yasası gereği söyleyip yansıtamıyoruz. Bazen beni izleyiciler çok sert buluyor ve de sert tepki verdiğimi düşünüyor, ama benim bildiklerimi bilmedikleri için beni anlayamıyorlar " dedi..

iyi güzel.

Peki Rahmi bey ile Arif Hocanın da mı vukuatlarına şahit oldu bu kadın ? Zan altında kalıyor gibiler sanki.

Evet çoğu erkekler ş....siz, p.....k ve türevleri. Ciğeri bozuk o kadar çok adam var ki; iyileri, namusluları, helal süt emmişleri parmak sayılacak kadar az. Burada ben de bu konuda mutabıkım.

Ak ile karayı ayırt etmek de pek kolay olmuyor. Müge Anlı ne de olsa, eski eşiyle halen mahkemelik ve içinde bitmek tükenmek bilmeyen bir nefret var. Eski eşi kimbilir ne şekilde gururuyla oynadı da bu kadar nefretle doldu Müge. Bir de Mügeye sormak lazım.

Kısacası, ne kadar zor da olsa, kurunun yanında yaşı da yakmamalı. CADIARZU

Back