• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

canım bunlar kör cahil. hayvani dürtülerine yenik düşmüş mutantlar !!! :mymeka:

Fırında yakmak lazım bunları. gelecek nesillere de ahlak öğretmeli !gamyoncuiremsu

HAKLISINN VALLA
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
HELE BUGÜN PROGRAMDAKİ ADAMLARA HİÇ ÜZÜLMEDİMM
AZCIK UÇKURLARINA SAHİP ÇIKMAYI ÖGRENSİNLER
ŞİMDİ RESMİ NİKAHIN NE OLDUGUNU ANLASINLARRR

benim hemşerilerimi kim dolandırdı ülleeennnnn:kızgın::kızgın::kızgın:
kızlar şaka biryana buralarda çok duydum ben özellikle ığdır tarafından gelip milleti dolandıranlarısırnaşık şey oh iyi oluyo onlara kendilerine bakmadan gidip genç kız arıyor gerizekalılar hepsine müstehak kötükedihüso

bu nasıl iş ya? hokkabaz filmi gerçek oldu...

Fatma nerde?Fatma nerde?kaydirigubbakcemile3
Cem Yılmaz ın ,o repliğini hala unutamıyorum..

Valla kadın ne ballıymış öyle..3-5 gün duruyor heriflerin yanında,sonra tası tarağı toplayıp pırrrr..Peki 3-5 gün adamlar neden beraber olmuyoruz diye sormuyorlarmı bu kadına..

Ay..dünyanın çivisi çıkmış..Kadın ticareti işte asıl bu..
Kadın Türkiyede evlenmedik adam bırakmamış..Gelinlik giymek, hiçbir kadına bu kadar nasip olmamıştır..

bunlar tv ye cikanlar..bizim orda bi zamanlar böyle yasli amcalar karilari ölünce evlenmeye düstüler kadinlarin daha 40 i cikmadan..azeri hatunlarla evleniyorlardi 70 lik adamlar 40 yasinda güzel isveli cilveli hanimlarla..hatta biri cami ortaminda konusmus azeri hanim daha cok cilveliymis sanirim karisindan ben bu zamana kadar yasamamasim yasamak miydi filan gibi seyler söylemis ama gel görünkü kadin adama iki gün yakin oldu sonrada aldi bütün parayi altini gitti..
yani bu sebeke hep var iste yanlarindaki erkekleri abisi,dayisi akrabasi gibi tanitiyorlar..
ama adama iyi oldu bugüne kadar yasamamismis gördü simdi..cocuklariyla küstü bilmen ne oldu sonunda kaldi

ya şu konyada öldürülen kadından haberi olan var mı ne oldu o? konu kapandı. bide şu çocukmusa onu kim öldürmüş ben mi kaçırdım bulunamadımı?

bunlar tv ye cikanlar..bizim orda bi zamanlar böyle yasli amcalar karilari ölünce evlenmeye düstüler kadinlarin daha 40 i cikmadan..azeri hatunlarla evleniyorlardi 70 lik adamlar 40 yasinda güzel isveli cilveli hanimlarla..hatta biri cami ortaminda konusmus azeri hanim daha cok cilveliymis sanirim karisindan ben bu zamana kadar yasamamasim yasamak miydi filan gibi seyler söylemis ama gel görünkü kadin adama iki gün yakin oldu sonrada aldi bütün parayi altini gitti..
yani bu sebeke hep var iste yanlarindaki erkekleri abisi,dayisi akrabasi gibi tanitiyorlar..
ama adama iyi oldu bugüne kadar yasamamismis gördü simdi..cocuklariyla küstü bilmen ne oldu sonunda kaldi

oooohhh iyi olmuş..
hiç acımıyorum böyle aklı şeyinde olan ihtiyarlara beter olsunlar..
zuhal topaldada çıkıyor biri adı eminmi ne ölüp bitiyor kadınlar için kanetlerime merhem deyip duruyo..
elimi tv ye sokup yolasım geliyo valla...
tv soytarıları...
adam akıllı yaşına başına uygun davranırsın kendine uygun bir eş bulursun muhabbet kuşları gibi bundan sonraki yaşantını tertemiz imanınca ve ağır başlı olarak geçirsin..
bunlar cuma namazından kadın aramaya geliyorlar tvye..
ve akılları yalnız kalmamak yanında bir can yoldaşı değil...
akılları malum işte yazamıyorum anlayın...

ve ben hiç acımıyorum bu tür insanların dolandırılmasına..
beter olsunlar beter..
varsan baksan çocuğundan torunundan 1 kuruşu esirgerler..
elin yabancı ve genç hatunları gelip bunların paralarını söğüşlüyo..
oh iyide yapıyo...
ay ne çok dolmuşum ben yaaaa....
ama artık sinirimi bozmaya başladı bu tür insanlar...

Türkiye'nin 4 bir yanında kocası! var

Oğluyla evlendikten 4 gün sonra kaçan gelinini aramak için stüdyomuza gelen Sultan Dirik ve oğlu Gökhan Dirik, ülke genelinde masum insanlarımızı dolandıran bir evlilik çetesini ortaya çıkarttı. Ardı ardına gelen ihbarlarla gördük ki kendisini ıpek olarak tanıtan kadın Erzurum, ızmir, Bursa, Amasya, Nevşehir, Kocaeli, Manisa ve ıstanbul'da bir çok vatandaşı evlilik vaadiyle kandırmış. Başlık parası ve altınları aldıktan sonra da kayıplara karışmış. Sultan Dirik, "Oğlumu evlendirmek için kız arıyorduk. Köylümüz Derviş bizi Konya'ya götürdü. Oradaki kızı beğenmedim. Afyon'a bu kıza gittik. Baktık, münasip geldi. 5 bin lira başlık parasına anlaştık. Parayı verdik. Kızla birlikte Isparta'ya döndük. 2 gün 2 gece düğün yaptık. Resmi nikah yapamadık, çünkü kızın nüfus cüzdanı avukattaymış... Düğünden birkaç gün sonra miras bölüşmeye Eskişehir'e gideceğini söyledi. Oğlumu da otogarda bırakıp gitmiş" diye konuştu. Gökhan Dirik ise başı önde, mahçup tavrıyla adını ıpek olarak bildiği eşini ve 4 gün süren evliliğini şöyle anlattı: "Gerdek gecesini hatırlamıyorum. Bir bardak kaynar su getirdi. Su bulanıktı. Bir de kahverengi bir şeker verdi. Suyu içip, şekeri yedikten sonra salak gibi oldum. O yüzden aramızda bir şey geçti mi bilmiyorum. 4'üncü gün, dayısı arayınca Eskişehir'e gitmek için yola çıktık. Otogarda 15- 16 yaşlarında bir kız geldi yanımıza… Bana 'Enişte, bana kontör al' dedi. Büfeye yöneldim, sonra arkamı dönüp baktım ki gitmişler… 2 saat sonra aradı 'ızmir'e gidiyorum, takıların üzerine de bir bardak su iç' dedi. Dayıları da 'Kızı niye elinden kaçırdın' diye bana kızdı. Anne oğulun bu açıklamaları üzerine telefona bağlanan aracı Derviş Ö., "Ben bu insanları çok iyi tanımıyorum. Benim bir suçum yok. Zaten düğüne beni çağırmadılar bile... Kendileri anlaştılar. Benim bir günahım yok" dedi.

Milli Gelin
Ben bu kızla evlendim
"Bu kızı sizin programınızda gören arkadaşlarım haber verdi. Ramazan'dan 10 gün önce evlendim ben bu kızla... Aracılar beni Iğdır'a götürdü. 7 bin 500 lira başlık parası verdim, 3 bin liralık takı taktım, bir de üzerine alışveriş yaptım. Bunlar 5 kişilik çete. Adını Yıldız biliyordum."

Babam 30 bin TL harcadı
"Babam, annem öldükten sonra evlenmek istedi. Bu çetenin başındaki adamlar da yeğenleri olduğunu söyledi. Bir kızla tanıştırdılar, 35 yaşındaydı... Babama genç olur diye 50 yaşlarında birini getirdiler. Babam 30 bin lira harcadı. Resmi nikah yapmak istedik, nüfus kağıdını bulamadı. 10 gün kalıp, 12 bin lira nakit parayı da alıp kaçtı."

3 çocuğu varmış
ızmir'den arayan kadın izleyicim "ıpek, 2 yıl önce erkek kardeşimle evlenecekti. Takı taktık. 3 bin lira başlık parası verdik. Aracı olanlara da bin lira verdik. Düğün yapmaya vakit kalmadan, takıları da alıp kaçtı. Ama nüfus cüzdanı bizde kaldı. Araştırdık, evli ve 3 çocuğu olduğu ortaya çıktı. ıpek'i bize getiren kişi kocasıymış meğer…" diye konuştu.

20 bin TL kaptırdılar
"Bu kız bir akrabamla evlendi. Ben düğünlerine gittim. Başlık parası vermişler. Düğünden birkaç gün sonra kocasına 'Annem öldü, onun duasına gideyim. Sen gelme, ben döneceğim' demiş, bir daha da dönmemiş. 20 bin lira harcamışlar."

100 dönüm arazi sattık
"Bu kişiler 2000 yılında dedemi dolandırdı. Dedem evlenebilmek için 100 dönüm arazini sattı. Takıları ve başlık parasını da aldıktan sonra ortadan kayboldular."

Babamı dövdü
"80 yaşındaki babam bu kızla evlenmeye kalktı. Kendisini Azerbaycanlı olarak tanıtmış. Babamı tekme tokat dövüp, paraları altınları alıp kaçmış. Babamın o dayaktan sonra bir gözü görmüyor."

2 gün önce gördüm
"Bu kadını Ankara'da 2 gün önce gördüm. Yanındaki adamlar yaşlı bir adamla konuşuyordu. Amcaya, 'Daireni bu kızın üzerine yap, ömür boyu yanında kalır' dediler.

ne günlere kaldık

farkettinizmi kızlar bugun müge tam konuşacagı sırada arif hoca sinirlenerek müge susturma konuşacağım yeter artık die sert çıkıştı mügenin yüz ifadesi gördünüzmü.....rahmi beyde güldü o sıra :)))))

farkettinizmi kızlar bugun müge tam konuşacagı sırada arif hoca sinirlenerek müge susturma konuşacağım yeter artık die sert çıkıştı mügenin yüz ifadesi gördünüzmü.....rahmi beyde güldü o sıra :)))))

tüh ya ben kaçırmışım o bölümü... ama ne olmuştur müge ...

Kendini yerden yere atıp, 'kocam öldü, öldürdüler onu' diyen kadın NUMARA YAPIYORMUŞ

TıMSAH GOZYAŞI
Akşam gazetesi konuyu böyle manşetine taşıdı:

Çatalca’da Necmi Işık ile 12 yaşındaki oğlunun öldürüldüğü olayda kan donduran gelişme: Anne Nihal Işık, eşini ve öz oğlunu sevgilisine öldürttüğü iddiasıyla tutuklandı. Cenazede kendini yerden yere atan Işık ‘katiller aramızda’ demişti

Çatalca ınceğiz Köyü’nde kaçırıldıktan sonra cesetleri bulunan Necmi Işık ile 12 yaşındaki oğlu Aygah Işık’ın ölümündeki sis perdesi aralandı. Kan donduran olayda anne Nihal Işık, ‘azmettirici’ suçlamasıyla tutuklandı. Cinayeti işleyen Nihal Işık’ın sevgilisi her yerde aranıyor.

12 Nisan’da 62 yaşındaki eşi Necmi Işık’ın ilk evliliğinden olan çocukları jandarmaya babalarının kayıp olduğunu bildirdi. 13 yıldır evli olduğu ikinci eşi 45 yaşındaki Nihal Işık ise Necmi Işık ile oğulları 12 yaşındaki Aygah Işık’ın bir arabaya bindirilerek kaçırıldığını gazetecilere anlattı. Jandarma yaptığı aramalarda hiçbir iz bulamazken çalışmalar derinleştirildi.

OĞLUNUN CESEDı BAHÇEDEYDı

6 günlük aramalar sonunda 18 Nisan’da Necmi ışık’ın cesedi ahırdaki gübre yığınının içinde 25 yerinden bıçaklanmış olarak bulundu. Oğlu Aygah’ın ise elleri arkadan bağlanmış cesedi aynı bölgede foseptik çukurunda çıktı.

Çiftlikte çok sayıda köpek olması ve olay anında köpeklerin havlamaması katil veya katillerin cinayeti işlediği sırada Nihal Işık’ın da yanlarında olduğu ihtimalini güçlendirdi.

Cesetlerinin bulunmasının ardından jandarma şüpheli olarak Nihal Işık ile Necmi Işık’ın ilk evliliğinden olan çocuklarını gözaltına aldı.

ÇELıŞKıLı ıFADELER VERMıŞTı

Ancak birkaç gün sonra serbest bıraktı. Nihal Işık, oğlu ve eşinin cenaze töreninde sinir krizleri geçirip kendini yerden yere atarken ‘Katiller aramızda’ diye bağırdı. Bunun üzerine tekrar gözaltına alınan Işık, yeniden serbest bırakıldı. Her seferinde jandarmaya çelişkili ifadeler veren, eşi ve oğlunun önce arabayla, sonra yaya olarak kaçırıldığını öne süren Nihal Işık son olarak salı akşamı Çatalca Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Aydıner’in talimatı üzerine gözaltına alındı.

CEP KAYITLARI ELE VERDı

IŞIK’ın cinayetten kısa bir süre önce sık sık bir erkekle telefonla konuştuğu tespit edilince soruşturma bu yönde geliştirildi. Sonunda Nihal Işık, çıkarıldığı mahkemece 13 yıllık eşini ve öz oğlunu öldürmeye azmettirmekten tutuklanarak Bakırköy Kadın Tutukevi’ne gönderildi. Işık, adliye çıkışı gazetecilere ‘Ben bir şey yapmadım yapanlar dışarıda’ diye bağırdı. Birlikte gözaltına alındığı çiftlik görevlisi Murat Bek’in de aralarında bulunduğu 3 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Nihal Işık’ın cinayeti bir süredir birlikte olduğu sevgilisine işlettirdiği öne sürüldü. ıddiaya göre Işık, eşini 15 gün önce üzerine geçirdiği mirasa sahip çıkmak için öldürttü. Ancak hesapta olmayan bir şekilde oğulları Aygah, babasının cinayetine tanık olunca boğularak öldürüldü. Nihal Işık’ın daha önce pavyonda çalıştığı belirtildi.

Birkaç saat sonra öldürteceği kocasına böyle sarıldı

12 yaşındaki Aygah Işık’ın, babasının 15 gün önce kendisine hediye ettiği dijital fotoğraf makinesi ile çektiği fotoğraflar geriye acı bir hatıra olarak kaldı. Aygah, anne ve babasını cinayetten birkaç saat önce böyle fotoğraflamıştı.

kızlar bugün programda bu konu işlendi çok korkunç bir cinayet gerçekten:gitme: hele o çocuğa çok üzüldüm böyle anne olmaz olsun :oklava:

anaaaam bu kadın cazgır be ...
bence bu kadın oğlunun da kocasının da başını yedi
müge senin başka adamlarla ilişkin varmış deyince siz kocamın katilini bulun bu konularla ne işiniz var dedi ya
ne pişkin kadın e yuh yani

Back