- 3 Kasım 2007
- 1.525
- 12
- 358
- 55
kızlar antepte 3 yaşında bi çocuk vardı ya o ne oldu..
ses soluk yok dahaca.. amasanırım o antep değil de adıyaman değil miydi
ben öyle gibi hatırlıyoum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar antepte 3 yaşında bi çocuk vardı ya o ne oldu..
ses soluk yok dahaca.. amasanırım o antep değil de adıyaman değil miydi
ben öyle gibi hatırlıyoum
Evet evet Müge anlı nın Feminist tavırları benim de gözüme çarpıyor. Bazen kişileri fena azarlıyor. Hele hele Rahmi Bey ve de Arif Hocaya yaptığında uyuz oluyorum.
Ancak bir defasında şöyle birşey söylemişti Müge Anlı
" Kameralara çok şey yansımıyor. Kamera arkasında, hotelde konuk ettiğimiz kişilerin arka planda öyle çok vukuatları, ahlaksızlıkları oluyor ki, biz bunu yayıncılık yasası gereği söyleyip yansıtamıyoruz. Bazen beni izleyiciler çok sert buluyor ve de sert tepki verdiğimi düşünüyor, ama benim bildiklerimi bilmedikleri için beni anlayamıyorlar " dedi..
iyi güzel.
Peki Rahmi bey ile Arif Hocanın da mı vukuatlarına şahit oldu bu kadın ? Zan altında kalıyor gibiler sanki.
Evet çoğu erkekler ş....siz, p.....k ve türevleri. Ciğeri bozuk o kadar çok adam var ki; iyileri, namusluları, helal süt emmişleri parmak sayılacak kadar az. Burada ben de bu konuda mutabıkım.
Ak ile karayı ayırt etmek de pek kolay olmuyor. Müge Anlı ne de olsa, eski eşiyle halen mahkemelik ve içinde bitmek tükenmek bilmeyen bir nefret var. Eski eşi kimbilir ne şekilde gururuyla oynadı da bu kadar nefretle doldu Müge. Bir de Mügeye sormak lazım.
Kısacası, ne kadar zor da olsa, kurunun yanında yaşı da yakmamalı. CADIARZU
O koca okadını kabul eder 2gün sonra herşeyi unuturlarrrr
kızlar bunları bırakında kayseride kaybolan 3 çocuktan haber var mı
bütün egeyi dolandırmış bunlar yaa...programı arayan arayanalmaz:
ya var ya, böyle kadınlar çok kıymetli oluyor. Dilberin kocası da oğlu öldü diye değil, karısı hapse girdi diye ağlıyordu.
Bu karılar kocalarına ne yapıyor merak ediyorum. :bbo::uhm:
bende merak ediyorum valla
biyerlerinde boncukmu var diyorummkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aman kocam böyle kıymet bilecegine hiç bilmesinn
hayatmı onlarınkiiii:mymeka: