• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

oooo eskiden burası dolar taşardı uzun zamandır gelmiyodum bi uğrayayım neler var dedim kimse izlemiyor artık herhalde..
bende izlemiyorum...
müge bir fenomen olmuştu ama artık o da taban yapmı malesef..
o böyle saygısız olduğu sürece izleyici kaybetmeye devam eder...

Evet evet Müge anlı nın Feminist tavırları benim de gözüme çarpıyor. Bazen kişileri fena azarlıyor. Hele hele Rahmi Bey ve de Arif Hocaya yaptığında uyuz oluyorum.

Ancak bir defasında şöyle birşey söylemişti Müge Anlı

" Kameralara çok şey yansımıyor. Kamera arkasında, hotelde konuk ettiğimiz kişilerin arka planda öyle çok vukuatları, ahlaksızlıkları oluyor ki, biz bunu yayıncılık yasası gereği söyleyip yansıtamıyoruz. Bazen beni izleyiciler çok sert buluyor ve de sert tepki verdiğimi düşünüyor, ama benim bildiklerimi bilmedikleri için beni anlayamıyorlar " dedi..

iyi güzel.

Peki Rahmi bey ile Arif Hocanın da mı vukuatlarına şahit oldu bu kadın ? Zan altında kalıyor gibiler sanki.

Evet çoğu erkekler ş....siz, p.....k ve türevleri. Ciğeri bozuk o kadar çok adam var ki; iyileri, namusluları, helal süt emmişleri parmak sayılacak kadar az. Burada ben de bu konuda mutabıkım.

Ak ile karayı ayırt etmek de pek kolay olmuyor. Müge Anlı ne de olsa, eski eşiyle halen mahkemelik ve içinde bitmek tükenmek bilmeyen bir nefret var. Eski eşi kimbilir ne şekilde gururuyla oynadı da bu kadar nefretle doldu Müge. Bir de Mügeye sormak lazım.

Kısacası, ne kadar zor da olsa, kurunun yanında yaşı da yakmamalı. CADIARZU

müğe anlını eşiyle proplemli bir şekilde ayrıldığını bilmiyordum
yaşadıklarından dolayı sertleşmişte olabilir.

mügede göstermislerdi 30 yasinda kadinla 17 yasindaki cocuk kacmisti,amcasinin karisimiydi neydi tam olaya vakif degilim ama tvde duymustum.onlar manisada yakalanmis tv de resimleri görenler ihbar etmis iyi olmus essek kadar kadin sübayanla kacmis cocuklarini ortada koyarak utanmaz sey ya

REZıLLER...başka koca mı yoktu salak kadın... birde çoluk çocuk sahibi utanmaz rezil...

terbiyesiz utanmadan ınkar edıyor bır de cocuk bunu zorla kacırmıs sacmaladı ıyıce kadın ne dıycegını nasıl aka cıkıcanı sasırdı ama bunun temıze cıkacak yanı yok kazık kadar kadın utanmadımı acaba hıc bu arada müge artık reklamdan sonra programı kapatıyor ıyı oldu boyle

kızlar bunları bırakında kayseride kaybolan 3 çocuktan haber var mı

benim ablam kayseride yasiyor,arada soruyorum ama hala birsey yokmus..o kacirildiklari zaman ben kayserideydim yollar kapatilmisti hep aramalar yapiliyordu.hatta evlere gece baskinlari yapiliyordu.ilk zaman o kadar aramayla bulunamadi simdi ne oldu o cocuklar kimbilir..Allah yardimlari olsun

sen eşek olduktan sonra sırtına binen çok olur
bizim üst kat komşumuz vardı.pek samimi değildik.neyse adam azeri bir kadınla evlenmiş..belkide resmi evlenmediler..neyse bir gün apartmandan çıkarken bu adamda dışarı çıkıyordu.kadında bir laflar bir laflar..öl de öleyim aşkım ,paspas yap beni falan:)) kadında 1 haftamı diyim 2 haftamı diyim almış eşyaları gitmiş:))

ya var ya, böyle kadınlar çok kıymetli oluyor. Dilberin kocası da oğlu öldü diye değil, karısı hapse girdi diye ağlıyordu.

Bu karılar kocalarına ne yapıyor merak ediyorum. :bbo::uhm:

bende merak ediyorum valla
biyerlerinde boncukmu var diyorummkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aman kocam böyle kıymet bilecegine hiç bilmesinn
hayatmı onlarınkiiii:mymeka:

bende merak ediyorum valla
biyerlerinde boncukmu var diyorummkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aman kocam böyle kıymet bilecegine hiç bilmesinn
hayatmı onlarınkiiii:mymeka:

canım bunlar kör cahil. hayvani dürtülerine yenik düşmüş mutantlar !!! :mymeka:

Fırında yakmak lazım bunları. gelecek nesillere de ahlak öğretmeli !gamyoncuiremsu

vay be adamlar bankadan kredi bile çekmiş başlık parası için
buradaki pek çok hatunda ,eşimin ailesi bişi yapmadı diye ağlıyor.))

Yüzde 100 acı

Kayseri'de kaybolan 3 çocuk, adeta yer yarıldı içine girdi. Ahmet, Türkan ve Dilruba 100 gündür tüm çabalara rağmen bulunamadı
Kayseri'nin Talas ilçesinde Ramazan Bayramı'nın 2. günü şeker toplamak için evden ayrılan 8 yaşındaki Ahmet Tuna Tekin, 6 yaşındaki Dilruba Tekin ve 12 yaşındaki Türkan Ay'dan 100 gün geçmesine rağmen bir haber alınamadı. Polis ve jandarma ekipleri tüm Kayseri'yi didik didik etti. Emniyet Genel Müdürlüğü'nden görevlendirilerek Kayseri'ye gelen 7 kişilik özel ekibin 1 ay süren çalışmasından da çocuklarla ilgili bir ipucu bulunamadı. Kayseri ve Talas ilçesinde bin 450 polisin katılımıyla geçen 100 gün içerisinde çocukların bulunabilmesi için 6 bin 600 kişiyle görüşme yapıldı, bin 50 şüpheli araç kontrol edildi, toplam bin 900 evde arama yapıldı. ılçedeki 150 park ve 180 halka açık alan, 500 metruk alan ile 80 su kuyusunda arama yapıldı. Çocukların bulunabilmesi için toplam 90 güvenlik kamerasının kayıtlarında yapılan teknik incelemeden de sevindirici bir umut çıkmadı. ıki çocuğu birden kaybolan Leyla Tekin, herşeye rağmen umutlarının sürdüğünü belirterek, "100 gün yavrularım olmadan geçti. 100 gün bize 100 yıl gibi geliyor" dedi.

takvim gazetesi

bu ne biçim iş kaç kişiyi dolandırmışlar izleyen arıyor birde programı izlemeyenler vardır..onların içindede vardır dolandırılanlar..

Back