Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

şu son 2 olay beni acayip etkiledi..
musa ve gülizar olayı..
uzun zamandır izliyorum mügeyi diğerleride etkilemişti ama bunlar bana daha bir ağır geldi...
ve bundan anlıyorum ki gerçekten psikilojim iyiye gitmiyor..
gün boyu aklımdan çıkmadı gülizarın hali.düşündükçe boğazım düğümleniyor şengülün o caresiz ve üzgün yüzü geliyor gözümün önüne..
Allahım hayırlı ölümler ver hepimize...
rahat döşeğimizde şahadetle ölmemizi nasip et inşallah...
Gülizara,musaya,muhammete,münevvere ve daha adını sayamadığım tüm meftaların mekanlarını cennet eyle...
amin...

Evet kesinlikle tek dilenmesi gereken Allah'ın hayırlı ölüm nasip etmesi. Rahmetlinin organlarını bile parçalamış cani , bu ne kindir , bu ne canavarlıktır anlamadım gitti.

arkadaslar hani gecen gunlerde birinin karisi digerinin kocasiyla gitmisdi ya zulfu mustafayla barismis evine donmus ve sok oldugum yer gulnazla kocasida barismis dun muge anlinin yazisinda okudum sok oldum :1shok:

Bebeğine canice kıyıp, orada 45 gün soğukkanlılıkla oturmuş insan müsvetteleri varken, taştan canisine çok şaşırmamak lazım....
Allah karşılatırmasın hiç kimseyi böyle iğrenç şahsiyetlerle...

ben hala olayın etkisinden çıkamadım kızlar yaa gece rüyamda taştan gülizara tokat atıp boğarken kısmını gördüm bende evin içinde onları izliyordum nasıl bağırarak uyandımm kalbim fırlayacak gibiydi yerinden.o kadar bağırmışım ki eşim uyandıı kalktı su getirdi noldu dedi anlatmadım zaten kızıyo,anlatsam atv yi bozarım diyo:gitme::a015:

Canım bence eşin haklı çok fazla etkilenmişsin ve bu durum psikolojini fazlasıyla etkilemiş görünüyor.O yüzden izleme bence bu tür programları

arkadaslar hani gecen gunlerde birinin karisi digerinin kocasiyla gitmisdi ya zulfu mustafayla barismis evine donmus ve sok oldugum yer gulnazla kocasida barismis dun muge anlinin yazisinda okudum sok oldum :1shok:

neden şoke olyorsun ki

eğerki mustafa karısına dönebiliyorsa ve karısı onun bu hatasını afedebiliyorsa
bence gülnaz da eşine dönme hakkına sahip ve eşinibde onu affetmesi gayet yerinde olmuş naniknanik

hep erkekler hata yapıp affedilecek değiller ya kaydirigubbakcemile2
sonuçta gülnazın hatası, mustafa'nınkinden daha büyük veya daha günah değildi
eğer mustafa dönebilip affedilebiliniyorsa, gülnaz da aynı hakka sahip,
olanlara değil ama gülnazın ortada kalmamış olmasına ve bu olaydan tek madur olarak çıkmamasına sevindim doğrusu

bu konuda ben de katılıyorum erkekler yapınca çapkın ama kadın olunca kötü oluyor
ikisi de aynı hatayı yaptığına göre aynı muameleyi görrmeli

sende çok abartmışsın bu empati olayını
biraz daha cool ol, ve herşeyi bukadar takma....
bu olaylar müge anlıyla birlikte çıkmadı, piyasada zaten vardı, hatta dünya da ve türkiye de neler oluyor neler..
bunlar sadece buz dağının görünen küçücük bir kısmı klava:
önceden de oluyordu fakat bizim pek haberimiz olmuyordu okadar

Gülnaz eşine dönmüş , eşi kabul etmiş..... Vay vay vayyyyy

Mustafa'da dönmüş he , bakın ona çokkkkk şaşırdım işte , ne hanım , na aklı başında bir karısı vardı hayran oldum kadına.

Toplumumuzda radikal gelişmeler oluyor , bu olaydan çıkan tek madur sanırım ÇOCUKLARI....

ben mustafaninkinide normal gormuyorum zaten sok oldum derken kesinlikle bosanacam deyipde ve hatta zulfude ayni konusdugu halde barismalarina sasirdim burda erkek kadin ayirma gibi bi luksum yok arti erkek kadinda ayni derece sucludurlar sok olma nedenimde gulnazin kocasinin kesinlikle bosanacam diyipde affetmesi tuafima gitdi anladinmi arkadasim zemuszemus

e yuh yani bu memleketin çivisi çıktı artık bu ne ya ... aldat karını veya kocanı sonra affet beni ben sana geldim... iyi valla...tövbe estağfirullah

TEKıRDAĞ’ın Çorlu ılçesi’nde 14 Nisan’da ortadan kaybolan ve 26 Mayıs’ta tarlasını ilaçlamaya giden bir çiftçi tarafından kemikleri bulunan 6 yaşındaki
Muhammet F.’nin öldürülmesiyle ilgili soruşturma tamamlandı. Annesi Dilber F. (23) ve onun para karşılığında ilişkiye girdiği Kemal E. (41) tarafından
dövülerek hayattan koparılan Muhammet’in öldürülüşüyle ilgili ayrıntılara HABERTÜRK ulaştı.

Göksel GÜRSOY / AHT

‘OĞLUM KAÇIRILDI’ DEMıŞTı
Önümüzdeki hafta dava açılması beklenen olayla ilgili iddialar tüyler ürpertici...
Muhammet’in, 43 gün boyunca televizyonlara çıkarak “Çocuğumuz kaçırıldı” yalanını ortaya atan anne Dilber F. ile ilişkiye girdiği Kemal E. tarafından 10 kaburgası kırılıncaya kadar dövülerek öldürüldüğü iddia ediliyor. Ayrıca; parası bittiği zamanlarda kontör almak için fuhuş yaptığı da iddia edilen anne Dilber F.’nin, ev kirasını ödemek için ev sahibi ı.G. ile ayda 10 kez ilişkiye girdiği de
iddialar arasında... Çorlu Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılması beklenen
davada sanıklar Dilber F., Kemal E. ve fuhuşa aracılık ettiği iddia edilen komşu Fadime S. (38 )Muhammet’i tasarlayarak öldürdükleri gerekçesiyle
ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanacaklar.

BABASI DA DıŞıNı KIRMIŞ
Soruşturmada, oğlu Muhammet’i ‘yaramazlık yaptığı’ gerekçesiyle dövdüğü belirlenen baba Ümit F. hakkında da 11 yıla kadar hapis cezası istenmesi bekleniyor. Sanık baba Ümit F., 2009 yılında oğluMuhammet’i yaramazlık
yapması nedeniyle dövmek ve oğlunun ön iki dişini kırıp kemik kırığına neden olarak kasten yaralamakla suçlanıyor.Muhammet’in çürümüş cesedinin tarlada bulunmasının ardından anne Dilber F. ve baba Ümit F. ile komşuları Kader S., Fadime S., Kadir S., Sinan G. ve Kemal E. gözaltına alınmış; 4 gün
boyunca sorgulanan şüphelilerden Ümit F. serbest kalırken Dilber F., Kemal E., Sinan G., Fadime S., Kader S. ve K.S. tutuklanmıştı.

Habertürk

kızlar ümitin hapsi isteniyomuş inşallah o da yatar...
bi de ismetin dilberle ilişkiye girdiği zaten belliydi yoksa nasıl aylarca kira vermeden oturabilirlerdi o evde..ve kesin ümitin de haberi vardı bundan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…