Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Kizlar coook merak ediyorumm musayi ölduren akrabasi cikti ya peki o zanlinin yuzundede iz varmiymis??????????? yani dunki arayip soleyenlerle birebir aynisimi'?

canim haklisin demek ki insan konduramiyor olur mu diyor..musanin babasi bile hala katil bulunsun diyor,hani yakalandi filan deyincede bana kimse demedi birsey ben bilmiyorum yani o cocuk nasil olur oda bizim diyor iste kimse sanirim konduramiyor musanin babasi bile... belkide anladilar sakladilar gercekten cok karisik bir olay ya neden oldugu belirsiz.. insanlar bunun altindan bir cete cikacak diye bekliyordu ama kuzeni cikti...cocuga tecavüz filan mi ediyordu yoksa gercekten musa para kazaniyor oyunda onun parasini mi istiyordu anlamdim ki

kizlar ya o amcasinin ogluda 16 yasindaymis yanliz basina kesinlikle yapamaz diye dusunuyorum cok feci bir sekilde musayi bulmuslar amcasinin oglu yanliz degildir kimbilir daha kimler var yaziklar olsun ya ufacik cocuktan ne istediler melek gibi yuzu var yavrum ya yuzu gozlerimin onune geliyor kacgundur allah sabir versin ailesine cok zor cok zorrr hemde zanli icinden biri ofsssss

yeni kalktım musanın katılı akrabamıymış..

ben söylemiştim el elin çocugunu kaçırıp öldürmüyo..hep akrabadan çıkıyo böyle cinayetler..

nasil is ya kiz kucucuk gelip birisi tanisalim diyor yok seni kaciriiriz diyor kiz sallanip pesinden gidiyor inanmiyorum bu kizda masum vs degil kendince gonul islerine girmis bariz ortada ben yasemin cocuk yazik demiyorum isine gelmis gezmis tozmu cani isteyince kacmis adamdanda umdugunu bulamamis o yasta ama akli okulda degil bence koca bulmaktaymis hi kusura bakmayin kizlar his acimadim sahsen suan program bu cocuk yastaki koca budalalarindan cok yusuf gibi kayib cocuklara yogunlasmali sonucta kiz eve tipis tipis donmus adam konussa eminim derki bu kiz bana illaki kacalim dedi anlastik kactik simdi hangi taraf dogru konusur cik isin icinden

bu yasemin,belli ,büyük şehire gitmek ve orada yaşamak için tıpış tıpış gitmiş.yani isteyerek gitmiş.(biraz önce dedi)

nuraycim internette bir haber okudum bu yasemin e bekarim demis ondan gitmis evdede cok siddet görüyormus hatta o haberde yaiyor ki yasemin eve gitmek istemiyorum demis ama sanirim o haber yanlis ben tam izlemedim simdi ama dedigin gibi sanirm bu kacirilmamis kendi istedigi icin gitmis

ah be nurayım nerde kaldın sen :)
inan yorumlarını arıyor gözlerim opuyorumnanaktan
hay ağzına sağlık canım benim düşündelerime tercüman olmuşsun alkisalkisalkis

arzuya bende azıcık kızdım ya.

musaya çok üzüldüm ama niye öldürmüş
hemde akrabasıymış.
niye böyle şeyler oluyor ya.

ah be nurayım nerde kaldın sen :)
inan yorumlarını arıyor gözlerim opuyorumnanaktan
hay ağzına sağlık canım benim düşündelerime tercüman olmuşsun alkisalkisalkis

sorma LiL@ m pek izlemiyorum aslinda bigun biraz bu kacan kizi izledim birazda musa konusunu seyrettim benim kizginligim bu kizin anasina babasina cahil insanlar boyle sonuc cok normal sacmalik otesi kizin masallahi var muge olayi pek bir yumusatarak soyledi ama kiz bariz erkek sevdasina tasi taragi toplamis gitmis daha okul cocugu yasitlari hala duvara poster asiyor belki regl oldu olmadi yazik gunah bu ne hiz bune istek kzini dovmeyen dizini dover diye bosuna dememisler begenmedigimiz gavur dedigimiz Avrupayi hic aratmiyoruz vallhi liseli kizlar hastane wc dogum yapiyor ortaokullarda kurtaj dis dolgusu kadar yaygin bugunku konu aileden sorumlu devlet bakani uyuyormu acaba uc cocuk yapmak kolay ama onu boyle sapiktan katilden korumak kollamak zor

ayrica cok dusundum kizlar sizede sormak istiyorum muge de dahil bu tur programlarda olaylari ve magdurlari inceleyin ister Muhammet Musa bugunku kiz sayamadigim nice konu magdur ve maktulleri toplumun okur yazar egitim orani dusuk bolumunden baba bugun iki kelimeyi bir araya getiremiyor ki kizini egitsin ya Dilber kendi ne ki cocuklarini yetistirecek ve tabi digerleri toplumun seviyesi egitimi dustukce islenen cinayetler kacmalar ortadan yokolmalar artiyor ben daha katledilmis egitimli aile cocugu gormedim toplumca egitilmeliyiz ki bu olaylara dur densin hangi akli basinda insan akilli insan cocuguna bayramda seker toplamasi icin sokaga bu denli salar minicik cocugu bakkala yollar sonra o cocuk komsunun sobasindan cikar Sukran olayinda dilegin kocasi sukruye bakin zekada degilsede algida sorun var bu adamdan olan egitilen cocuktan ne olur sakin yanlis anlasilmasin bahsettigim zeka ozur degil cahillik egitimsizlik isimiz cok zor Avrupa birligi meraklisi degilim desteklemiyorum ama neden bu kadar puruz yasandigida ortada bence

nuraycım sana katılıyorum ama tamam egitim şart ama neyazıkki halen egitim haricinde aile egitimini ikinci plana atan kişi sayısıda fazla ve egitim düzeyi yüksek olanlarıda görüyoruz ben nasılsa onun cebine parada koydum özel hocasınıda tuttum özel okulada gönderdim altında arabada verdim deyip kenara çekilenleride görüyoruz o çocuklardan ne bekliyoruzki münevveri öldüren cahil bir aileden gelmiyoduki gayet varlıklı ve okumuş insanlardı genede çocuklarının cinayet işlemesine engel olamadılar bide üstüne saklanmasına yardım etmişlerbana göre egitim ailede başlıyo ve özelliklede annenin egitimli olması gerektigine inanıyorum çünkü o çocugun şekillenmesine ve nasıl bir insan olacagına annenin verdigi egitimin büyük etkisi olduguna inanıyorum yanlışmı düşünüyorum

buarada mügenin arif hocayla bi anlaşmazlıgımı var her izledigim bölümde adamın lafını kesip söz hakkı vermiyo yada susturuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…