• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

off ben hiç uyuyamadım gece... gözümü kapatıyorum musa karşımda...
canım benim yaa.. ne kadar korktu ne kadar yaktılar canını kimbilir...

kızlar bende yeni farkettim bo topici bende sürekli tkipçisiyim kendisinin çok kötü bi olay işleniyo

ya zaten 2-3 gün olmus diyorlar bence kuvvetli bir ihtimal,tam emin degilim ama aile persembe günü ya da cuma cikti sanirim ilk programa ve bu isi yapan kisi yada kisiler anladilar basi dertte,musayi biraksalar anlatacak herseyi birakmasalar onla birlikte kacamaz cünkü kendi yüzünü bilen olmasada musa yla gezemezdi velhasil kelam cocugu sirf panikten öldürdüler gibi geliyor..ya icim tuhaf cok degisik hani o kadar güzel bir cocukmus ki insan nasil kiyar böyle bakan birine diyor ve o görüntü yok mu nasilda gitmis pesinden ben önce anlamamistim yavrumun cantasida posetmis annem onada cok üzüldü offf cok zor ya su zamanda cocuk yetistrimek cok zor..
birde aksam haberlerinin birinde musa nin abisi hackerlik yüzünden kacirildigi söylentisine kiziyordu ödevinin ciktisini alamayan bir insan nasil hacker olabilir ne anlar netten diyordu bilemiyorum insallah bulunur cok yazik oldu zira

ya valla benimde aklıma geldi, bu programlar bence sakıncalı olabilir bazen, adam tv lere de düştük hergün hergün deyip panik yapmış olabilirmafoldumben

fidanım oğuull civanım oğuull mafoldumben tarifi yok bu acının rabbşm evlat acısı göstermesin mafoldumben :Saruboceq:

ben hala otopsi neden yapılmadı onu düşünüyorum...
dün akşamdan beri içim acıyor çok etkilendim uyumadan önce bile eşimle bunu konuştuk ne istediniz sabi sübyandan yaaaa.....

kimbilir o yavru nasıl acı cekti nasıl dayandı..
Allah kımseye göstermesin cok acı..
benıde en cok yaralayan kız arkadası sormus nereye diye..
musacıkta demıskı..
''sen sakın gelme''
iste orda bittim..

ya valla benimde aklıma geldi, bu programlar bence sakıncalı olabilir bazen, adam tv lere de düştük hergün hergün deyip panik yapmış olabilirmafoldumben

anne baba 4. gün cıkmıslar tv ye.
oysa ki musa daha kacırıldıgı 3 kasım günü öldürülmüş..
erzurum soguk olduüu içinde bozulmmaış...

nasıl koruyacağız bu çocuklarımızı ya
iyice paranoyak oldum...

dunden beri bende aynı guyguları tasıyorum cnm
oglum 13 yasında
pcden oyunu sildik hemen 2 gozum 2 cesme yalwardım ogluma
anne tmm dıo oynamıcam
ben hala sakın dıye tembıh ustune tembıhlıyorum
ck korktum bu olaydan ben

dunden beri bende aynı guyguları tasıyorum cnm
oglum 13 yasında
pcden oyunu sildik hemen 2 gozum 2 cesme yalwardım ogluma
anne tmm dıo oynamıcam
ben hala sakın dıye tembıh ustune tembıhlıyorum
ck korktum bu olaydan ben

canım tüm yaşıtları oynarken oğlana yazık ya, sakıncalı olan oyun oynamak değil de, bazı online oyunlarda altta aynı zamanda ağdakilerle yazışıyorsun o çok tehlikeli bence, tanımadığı insanlarla konuşması, çocukları tembihlemek lazım nette hiç bi yerde kimseyle konuşma diye

canım tüm yaşıtları oynarken oğlana yazık ya, sakıncalı olan oyun oynamak değil de, bazı online oyunlarda altta aynı zamanda ağdakilerle yazışıyorsun o çok tehlikeli bence, tanımadığı insanlarla konuşması, çocukları tembihlemek lazım nette hiç bi yerde kimseyle konuşma diye

cnm
sımdılık bu oyunu weya buna benzer bı oyunu gormeye bıle tahammulum bu olay benı ck etkıledı
yazısmaları bılıyorum tatlım ara ara gıdıp takıpteydım
ama ck korktum bu olaydan ben :1no2:

cnm
sımdılık bu oyunu weya buna benzer bı oyunu gormeye bıle tahammulum bu olay benı ck etkıledı
yazısmaları bılıyorum tatlım ara ara gıdıp takıpteydım
ama ck korktum bu olaydan ben :1no2:

haklısın canım ya, korkulmıcak gibi değil, nete yasak koysan olmaz, koymasan olmaz, bence en iyi çocukların bilgisayarlarını odalarına değil salona koymak, en azından gelip geçerken napıyor görürüz

haklısın canım ya, korkulmıcak gibi değil, nete yasak koysan olmaz, koymasan olmaz, bence en iyi çocukların bilgisayarlarını odalarına değil salona koymak, en azından gelip geçerken napıyor görürüz

rabbim butun yawrularımızı korusun cnm :Saruboceq:

bir musa birde muhammet içimi çok yaktı..
o internet kafe sahibininde BELA OKUMAK istemiyorum Allah islah etsin ne diyim

aynen canım aynen....
internet kafe sahibi çelişkili konuşuyor !onca insan canlı bağlanıp yardımcı olmaya çalışırken bu adam birde kamerayı kapattırmış ekibe....
bende ne diyeceğimi bilemedim Allah ıslah etsin ...
vicdan versin...

internet kafenin sahibine sinir oldum..

birde birşeyi anlamadım dün adli tıbba gitmeyecek dendi az önce müge adli tıptan gelecek sonuçla çıkar gibi birşey dedi benmi yanlış anladım..

internet kafenin sahibine sinir oldum..

birde birşeyi anlamadım dün adli tıbba gitmeyecek dendi az önce müge adli tıptan gelecek sonuçla çıkar gibi birşey dedi benmi yanlış anladım..

erzurumda ön otopsisi yapılmıs..
gereken dokular alınıp trabzona gönderilmiş..
oradan gelecek sonuc bekleniyor..

Back