- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.623
- 773
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haberlerde okuduguma göre 2-3 gün önce öldürülmüs olabilir diyor sanirim aile tv ye cikinca panikledir o yüzden kyidilar yavruya..
birde su dikkatimi cekti bugün mügenin muhabiriyle en son tel konusumasi yapiliyordu..trabzon a gidecekti sanirim otopsi icin ama muhabir bayan dedi ailesi teshis ettigi icin gerek kalmamis dedi bugün topraga verilecek dedi..anlamiyorum belki cocugun üstünde bir delil var yada bilinmiyor ki bu cocuk tecavüze mi ugradi yada ne zaman öldürüldü..süpheli ölümlerde bile bu arastiriliyor ortada cinayet var ama ailesi teshis etmis diye arastirilmiyor ya ben bunu anlayamadim acaba ben mi yanlis anladim..
bazen düsünüyorum en vahsi hayvanlar bile cok masum bu gibi cani yaratiklarin yaninda...seytanin kulu olmus bu caniler ..sabah soke oldum..cok üzüldüm cocuga...bu kaldigim bölgede bile bi kac ay önce bi kiz cocugu kacirilip öldürülmüs.........2 yasindada benim yiyenim kacirilip öldürülmüstü türkiyede...cok canim yanmisti.......ne olacak bu dünyanin hali...keskem bu gibi insanlar yer yüzünden yok olsalar....bende cocuklarimi bir yere salamiyorum bu adi yaratiklarin yüzünden hep evdeler bir yere gittikleri yok...canlari sikilsada göndermiyorum yanliz bir yere.....bu gibi yaratiklarin yüzünden evde tikanip kaliyorlar cocuklar..cocukluklarini dogru dürüst yasayamiyorlar....
belkide polis yapanın kimligini biliryor ve sıkıştırılıcak yakında..
o yüzden çocugu çok incelemdiler..
yarın neler olacak bakalım.
aileye allah sabır versin.
kızlar cenaze bugun defnedıldı esım de orda gorevlıymıs galıba cocugu dun aksam oldurmusler koyluler arasında oyle dıyolarmıs olay medyaya yansıyınca korkup oldurmus olabılırler dıyolarmıs medyaya kızgınmıslar