Muge slk slk sukran oyle alimli bir kadin degildi kim goz koyar gibileinden seyler soyluyor,
ah keske oyle olsa
malesef morkta ölüye bile tecavuz eden, cocuklara serefsizlik yapan insanlar var
bu durumda sukran'a tecavuz beni hc sasirtmiyor...
Musa'nin hep tedirgin bi surat ifadesi var aha yakalandik yakalancaz gibi surekli tedirgin diken ustunde oturuyor,
ve olunun kuyuya atilmasi da tesaduf degil,
musa gardiyan ve bu isleri iyi biliyor,
kadina tecavuz edilip edilmedigini adli tip belirleyemiyor neden
ceset uzun sure suda kaldigi icin o delil yok oluyor,
dilber olayinda oldugu gibi sucu o ona atiyor o ona atiyor,
sukru de maldan farksiz zaten, adamin bacisi olmus,
hic orali degil hasta etti beni...
Dilek o sukru'yle evli kaldigi surece daha cok oyunlar cevirir coook !
1 ay boyunca dilberi dinledik..olayları hep o anlattı,biz dinledik
burada da kaç zamandır dileği dinliyoruz..olayları o anlatıyor biz dinliyoruz..o anlatıyor biz dinliyoruz...dilberle dileğin ağzına baktık hep ne diyecekler diye
bence bu olaydada dileğin parmağı çıkacak..kimse bişi bilmiyor hep o biliyor.
kimse bişi bilmiyor ,hep dilber biliyor..
Bu tarz programların faydası gibi zararlarıda oluyor.mesela ben bugün öğrendim ki cinayet işleyince ceseti suya sokunca dediller yok oluyor.Ben normal psikolojide bir insanım ya bu söylenenleri psikoloji bozuk insanlar izlediyse.mafoldumben
zaten o şükrüyle dileğin tavırlarında duruşlarında bir tuhaflık var yaa hadi hayırlısı.. bugün dilek o takvimi hiç görmediğini söyledi halbuki geçen programın birinde telefon numarasını o takvim yaprağının üzerinde gördüğünü ve oradan aklında kaldığını söylemişti.. şimdi hangisi doğruuu....
dilek tam bir sinsi yakında şükranı yatakta gördüm bir erkekle şimdi hatırladım diye ir iddiada da bulunur.
Sanki dilek işinde gücünde hergününü dolu dolu yaşayan bir insanda olayları düşünüp düşünüp hatırlıyor. Şükran telde konuşsa bu onu dinleyecek kadar basit adi bir kadın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?