Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bnm o selimn annesinide gözüm pek tutmamıştı bncede gelin doğru sölüyor birde zaten belli her ikisi de çocuk ve çocuk sayılabilcek yaşta boşanıyorlar birde çocukları var allah yardımcıları olsun
demircoolcum ben mügeye baka baka insanlara olan güvenim cok sarsildi aslinda bende cok optimist biriyimdir ama degilim artik insanlar dünya cok kötü cok korkunc..... sürekli birileri kaciriliyo kücük büyük farketmiyo allah yardimcimiz olsun
sen ilerde kizini nasil korumayi düsünüyosun? bunu merak ediyorum mesela kayserideki gibi cocugu parka salarmisin? yalniz? veya yasca büyük biriyle? benim 1 kizim var 9 yasinda gözümün önünden ayiramiyorum cok panik insanim yinede önce allaha emanet
arkadaşlar bugün ,mügenin ,kaçırılan selimle ilgili yaptığı proğramda burnuma kötü kokular geliyor....arif verimli araba markası sordu...opel ismi verildi çocuk türksel ..vodafon dedi...müge hiç tepki vermedi benim bildiğim müge buna asla izin vermezdi olayda çok saçma zaten
ya bu opel normal araba değilmi..yani kartal gibi değil dimi..nasıl arkasında biri vardır da bişi koklattı anlamadım ben..hani kartal olsa arkaya birisi saklanırda arka koltuğun arkasında bir arka koltuk daha mı vardı.))