Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaa yusufu arayın-üç çocuğu arayın-Gülizardan konuşun..
bırakın müge bu .... ları alan razı veren razı sen hala ne diye vakit kaybediyorsun...
Bu bacisi da ayni anasi da ayni, anasi kizi durtuyormus sus o konulara girme diye,
ahlaksizlar o zaman orda ne isiniz var,
cekin gidin sirada o kadar insan var!
sırnaşık şey:roflol::roflol:durtmek değil benim yanımda olsa şu suratını buruşturan salağı yolarım valla pisssluukkk:mymeka:
yok ole degil, sus diye durtuyomus kizini,
vala bana kalirsa ana da kizi da ne oldugunu biliyolar
kiz kacti,
yalniz kizdan haer alamadgi icin anasi endiseli yoksa ne haltlar karistirdiklarini cok iyi biliyolar!
madem böyle rezillikleriniz var ne diye canlı yayına çıkıp kendinizi ele güne rezil ediyosunuz demi...kafamçokkarıştı
belli baba biraz despot bişiy kız konuşmaya korkuyo daaa peki canlı yayına nasıl çıkıyolar?CADIARZU
ne çetrefilli bir konuymuş beee
anam bu millet ekşın arıyor
evlisin çocuğunda var ,çalış bir işte sende kendi ayaklarının üstünde dur
hayat sadece şey yapmak gibi akılları fikirleri şeylerinde
günaydın kılzarrrhihoyyyt ilk defa uyanabildim 3 tane saat kurdum kalkayım diye beynim şişti sesten:roflol:cuma günü,muge hanım yusufun annesine demiştiki tamam beraber gidelim ofa esnafada rica edelim heryeri donatalım otobüslere falan resimleri demişti.şimdi muge hanım kaçamak yaptım antepe maraşa gittim deyince yusufun ablaasını gösterdi öyle ters ters bakıyodu ki gördünüz müakannehir