• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

ayy bu kızda kardeşim güzeldi 40-50 kişi bakardı diyorda ben fotoğrafta öyle ahım şahım bir güzellik göremedim..bu kızda lafı dolandırıp duruyor..sinir

evt nesrin bu kızın neresi güzel..

hem güzel olsa bile beyin olmadıktan sonra..

nasıl güveniyosa ..hiç tanımadı biriyle kaçıyo..

kizlar cocuklarinizi yalniz birakmayi ne sokaga nede parka, kacirilmayi gectim ya düsse biyerlere, ya biyerine bise olsa, ya araba motor filan carpsa bunlari hep göz önünde bulundurun lütfen.
birakin evin isini yemegi filan sizde gidin cocugunuzla parka, kapinin önünde bile olsa sizde ozaman cikin kapinin önünde oturun gözünüz hep cocgunuzun üstünde olsun... ben hicbirzaman yalniz birakmazdim oglumu
cocuklar herzaman ögrenmek amacli heryeri inceler, misal gecenlerde saklambac oynarken elektri trafosuna saklanan cocuk annesi basinda olsaydi engellerdi demi hem biliyorda o trafo kapali degil ya cocugum giderse diye düsünüp yalniz birakmicakti... :gitme:

yaa biz çocukken çocuk dediğimde şimdi 23 yaşındayım bundan 10 12 yıl öncesii
okuldan glir çantamızı eve koyar koymaz aşağı iner akşama kadar da çıkmazdık yukarı
ama annem sesimizi alırdıı
şimdi öle bi hal almış ki
ülke
geçnelerde gazetede gördüüm
bir babannenin kucağından torununu alarak kaçırmak istmişler
kadın yaşlı olduğu halde bırakmamış
çantasını almışlar
yazıklar olsun bu millete

ayy bu kızda kardeşim güzeldi 40-50 kişi bakardı diyorda ben fotoğrafta öyle ahım şahım bir güzellik göremedim..bu kızda lafı dolandırıp duruyor..sinir

evet yaa hatta benden daha güzeldi diyo kendisi çok güzel sanki inek gibi bakıp dudağını geveliyo kızın herşeyden haberi var uyuzlar:1closedeyes::kızgın:

ya bu kizin tikimi var niye sürekli oynatiyo o agzinilaelaelaelaelae bide sinsi sinsi bakiyo :1ninca:güzel ama bu huylari onu cok itici yapiyo:umursamaz:

Kerime güzel bence
cok gergin mimiklerini kontrol edemiyor.
kolay deyil canli yayinda,
sakladigi seyler var kesin

ya bu kizin tikimi var niye sürekli oynatiyo o agzinilaelaelaelaelae bide sinsi sinsi bakiyo :1ninca:güzel ama bu huylari onu cok itici yapiyo:umursamaz:

korkusuna ne halt edeceğini bilemediğinden masum rolu yapıyo mal benimde böyle bi tanıdığım var sıkışınca zırlar :kızgın:ama muge hanım yanılıyo dün kkız bizimde evde internet yok yaseminin evindede yok dedi,adem demedi ben iyi hatırlıyorum burasını bulup izleriz yeniden diye ısrar etti mugecim ama yanlış duymuş heraldekafamçokkarıştı

bence bu kerime tesettürlü bir kız değil normalde....çünkü çok amatörce bağlanmış eşarbı
bunu dememin nedeni ...bazıları bir olay olunca tesettürü paravan olarak kullanıyor...kardeşide kendiside hiç masum değiller bence

evt ademde net yok diye bişey dmemdi.

yasemin net cafeye gidiyodu dedi....

ademde yok demedi.

bence bu kerime tesettürlü bir kız değil normalde....çünkü çok amatörce bağlanmış eşarbı
bunu dememin nedeni ...bazıları bir olay olunca tesettürü paravan olarak kullanıyor...kardeşide kendiside hiç masum değiller bence

o benimde dikkatimi çekti eşarbbın azı gözü bi tarafa gitmiş haberi. yok

yusuf ablası güzel baglıyo eşarbını..kaydirigubbakcemile5

korkusuna ne halt edeceğini bilemediğinden masum rolu yapıyo mal benimde böyle bi tanıdığım var sıkışınca zırlar :kızgın:ama muge hanım yanılıyo dün kkız bizimde evde internet yok yaseminin evindede yok dedi,adem demedi ben iyi hatırlıyorum burasını bulup izleriz yeniden diye ısrar etti mugecim ama yanlış duymuş heraldekafamçokkarıştı

bende böyle hatırlkaydirigubbakcemile5ıyorum bu konuşmayı

evt ademde net yok diye bişey dmemdi.

yasemin net cafeye gidiyodu dedi....

ademde yok demedi.

evet müge dünde ayni soruyu sordu , kiz yine ayni cevap verdi ben ademin evinde net varmi yokmu bilememki dedi, ama daha önceki günlerde dediyse bilemicem:delphin:
mügenin performansinda düsüklük var, enerji drink yollayalim :içelim:mirmirmirmir

katılıyorum canım sanavereliniortak suratının aldığı o halleri saklamak masım görünmek için takmış gibi:kızgın: ayyyyyy deli oldum kıza en iyisi ben fazla bi yorum yazmayayım rtük kapatacak yoksa:hulya::umursamaz:

evet müge dünde ayni soruyu sordu , kiz yine ayni cevap verdi ben ademin evinde net varmi yokmu bilememki dedi, ama daha önceki günlerde dediyse bilemicem:delphin:
mügenin performansinda düsüklük var, enerji drink yollayalim :içelim:mirmirmirmir

bu haftalık bize devretsin yayını biz hakkından geliriz o kızların:roflol:

Back