Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy bu kızda kardeşim güzeldi 40-50 kişi bakardı diyorda ben fotoğrafta öyle ahım şahım bir güzellik göremedim..bu kızda lafı dolandırıp duruyor..sinir
evet yaa hatta benden daha güzeldi diyo kendisi çok güzel sanki inek gibi bakıp dudağını geveliyo kızın herşeyden haberi var uyuzlar:1closedeyes:
evet yaa hatta benden daha güzeldi diyo kendisi çok güzel sanki inek gibi bakıp dudağını geveliyo kızın herşeyden haberi var uyuzlar:1closedeyes:
ya bu kizin tikimi var niye sürekli oynatiyo o agzinilaelaelaelaelae bide sinsi sinsi bakiyo :1ninca:güzel ama bu huylari onu cok itici yapiyo:umursamaz:
:roflol::roflol::roflol:akannehir
bence bu kerime tesettürlü bir kız değil normalde....çünkü çok amatörce bağlanmış eşarbı
bunu dememin nedeni ...bazıları bir olay olunca tesettürü paravan olarak kullanıyor...kardeşide kendiside hiç masum değiller bence
korkusuna ne halt edeceğini bilemediğinden masum rolu yapıyo mal benimde böyle bi tanıdığım var sıkışınca zırlar ama muge hanım yanılıyo dün kkız bizimde evde internet yok yaseminin evindede yok dedi,adem demedi ben iyi hatırlıyorum burasını bulup izleriz yeniden diye ısrar etti mugecim ama yanlış duymuş heraldekafamçokkarıştı
evt ademde net yok diye bişey dmemdi.
yasemin net cafeye gidiyodu dedi....
ademde yok demedi.
bence bu kerime tesettürlü bir kız değil normalde....çünkü çok amatörce bağlanmış eşarbı
bunu dememin nedeni ...bazıları bir olay olunca tesettürü paravan olarak kullanıyor...kardeşide kendiside hiç masum değiller bence
evet müge dünde ayni soruyu sordu , kiz yine ayni cevap verdi ben ademin evinde net varmi yokmu bilememki dedi, ama daha önceki günlerde dediyse bilemicem
mügenin performansinda düsüklük var, enerji drink yollayalim :içelim:mirmirmirmir