• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

yazık o çocuklara kaç gün oldu bulamıyorlar
yusufuda bulamıyorular 100 küsür gün geçmiş
inş bulurlar en kısa sürede

özlem hiç bakmazmış kızına kız bitlenmiş saçını kazıtmış..
bi dilim ekmege gider o kız diyolar.
özlem vakit ayırmıyomuş kızına işi neyse..

aynıııı dilberrrr:mymeka:yavrum muhammette bitlendiği için saçlarını kesmişlerdi. çöplerden ekmek topladığını söylüyordu bütün mahalle:gitme:allah rahmet eğlesin. umarım türkanında sonu muhammede benzemesin:Saruboceq:

ben yusufuda merak ediyorum
birde inş. öyle değildir ama yusuf yaşamıyor galiba.
türkanlar annesi yüzünden kaçırıldı
peki yusuf
yengesi yüzündense neler olur bilmiyorum artık
kız hamileymiş birde.
ben artık yusuf hakkında bir bilğiye ulaşılamıyacagını
düşünüyorum.
belkide yanılıyoruzdur yusufu organ mafyası falanda kaçırmış olabilir.

gülizar hanımla yusufun yaşadıklarından benim pek umudum yok açıkcası kızlar.

evet kayıp çocukların ailelerinde muhakkak bir çatlaklık oluyor..
büyüklerin sorumsuz yaşamları çocukların hayatına mal oluyor....

bakalım yarın ne gelişmeler. olcak..

yasemin arıcakmı yayını.
çocuklardan hber çıkcakmı..
gülizar hanımdan haber varmı yusuf bulunacakmı..:hulya:

Bende en cok yusufa uzuluyorum hala bir ses yok...Annesinin her agzini açisinda içim parcalaniyor...Allah kimseye yasatmasin yaa dusuncesi bile insani deli etmeye yetiyor..Allahim kavustursun yusufuda digerkaybolan cocuklarida....
Gulizar hanimin yasadigini bende sanmiyorum...Malinda olsa derdin var demekki..kadincagizin canina mal olmusparasi..Yazik...Valla bu programi izleye izleye paranoyak oldum artik....kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

ben burdayım.hepinize günaydın kızlar.bakalım inşallah güzel gelişmeler olur.

günaydın kılzarrrhihoyyyt ilk defa uyanabildim 3 tane saat kurdum kalkayım diye beynim şişti sesten:roflol:cuma günü,muge hanım yusufun annesine demiştiki tamam beraber gidelim ofa esnafada rica edelim heryeri donatalım otobüslere falan resimleri demişti.şimdi muge hanım kaçamak yaptım antepe maraşa gittim deyince yusufun ablaasını gösterdi öyle ters ters bakıyodu ki gördünüz müakannehir

günaydın kılzarrrhihoyyyt ilk defa uyanabildim 3 tane saat kurdum kalkayım diye beynim şişti sesten:roflol:cuma günü,muge hanım yusufun annesine demiştiki tamam beraber gidelim ofa esnafada rica edelim heryeri donatalım otobüslere falan resimleri demişti.şimdi muge hanım kaçamak yaptım antepe maraşa gittim deyince yusufun ablaasını gösterdi öyle ters ters bakıyodu ki gördünüz müakannehir

evet gördüm bende neden surat yaptı diyorum meğer onun içinmiş yusufun ablası :umursamaz:

doğru söylüyor.ama bir tane şeyden bir şey olmazki.gerçi ben de canım çekse de koparmam ama alana da bir şey demem.bir tane gerçekten göz hakkın yani.

offffffffff çıkmadımıki bu emlakçılardan bişey yaa emlakçı kadında çelişkiliydi taştanla bişey yaptılar kadına bence:çok üzgünüm:

yakındır çıkar bakalım , inşallah bir şey olmamıştır.

aaa oğlu bulundu kadının.olayı tam anlamadım ama.ne işi var acaba ormanda kim kaçırmış ki anlamadım ben tam.

günaydın kızlaaaaaar...
gülizarın kızı emniyete gitti denince heh dedim bir haber var galiba....
ama yok...

Back