Cem Garipoğlunun kemik yaşının şimdi 18 çıkması hiç şaşılacak şey değil..
Adamlar istese 12 bile çıkartırlar..Money money..
Kayıp çocuklara da taaa yürekten üzülüyorum..Yusufun annesinin yüzü bembeyaz olmuş üzüntüden,gözleri çökmüş kadıncağızın..
Diğer yandan Kayseriden kaybolan çocuklardan Türkanın annesinde kesin bir numara var..Diğer iki çocuğun anneside çok çok üzgün,ama özlem gibi tansiyonları düşmüyor.. yediği naneler ortaya çıkacak diye tansiyonu düşüyor ne olacak..Kaynanası da hala gelinini savunuyor.. Ne yapsın,biryandan da aile şerefini kurtarmaya çalışıyor can havliyle..
Şeref demişken..İkinci bir Şerefcan vak ası bile olabilir bu...
Kayıp olan Yasemin e gelince 3 yıldan beri vukuatları varmış zaten..Kocanın karısının kırdığı cevizlerden haberi var..Kocanında aklı yeni başına geldi boşanmak için..
Sabaha karşı kim kimi yatağından gelir kaçırır..Planını yapmış o zaten kaçmak için..
O gece çocuğuyla yatmış..Kaçarken kapıdan gürültü filan çıkacak diye,pencereden kaçıyor..
Yani yasemin e güle güle..Başka herife kaçmış belli..Tel.değiştirmeler,kendini zehirlemeler filan..resmen yediği nanelerin apaçık belirtisi..
Annesi de yaşasa beni arardı,çocuğuna çok düşkündü filan diye kendini avutuyor..Hatunun gözü kararmış, kimseyi görmüyor..
Adem mi? neyse o adamı bulsalar..Yasemin de onun yanında çıkacaktır..
Kayıp falan değil, milleti meşgul edip durmasınlar..
Programı da, ailesini de arıyamıyor..Yüzü yok,ben başka kocaya gittim demeye..bu kadar net..
Bu arada biz de ayrı bir Müge olduk..Her evde bir müge..:hulya::hulya: