• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Kim ne derse desin bence en başta Münevverin iç çamaşırında sperm var dendiğinde olay doğruydu.Sonradan inkar edilmesi yalandı.Benim teorim şu; Cem ve Abisi bildiğiniz gibi satanist sitelere üye.(aranızda böyle bir siteye üye olan var mı.Eminim yoktur.) Bunlar çok büyük bir olasılıkla Münevveri yaşından ve bakire olmasından dolayı seçtiler.Abisiyle beraber plan kurup önce ilişkiye zorladılar olmayıncada öldürdüler.Spermde ceme yada abisine ait büyük olasılık.Baba Garipoğluda 2 oğluda olayın içinde olduğu için tutuşmuş durumda ve onlara yardım ve yataklık yapmıştır diye düşünüyorum.Allah kimsenin başına vermesin.Hem öldürenin, hemde öldürülenin annesi babası olmak çok zordur kesin.

keşke bu kayıp insanlar bizim gibi vicdanlı duyarlı insanlar tarafından görülse de yardımcı olsak,offf hafta sonu girdiii çatlarız artık meraktan:gitme:

Kime sorsan ben duyarlıyım der . Ama aslında yaptıkları bana dokunmayan yılan bin yaşasın fikri.Dün iş yerimizin önünde bir kediye araba çarptı.(araba durdumu hayııırr) kedide benim park halindeki arabamın altına girdi.Ben ve kızkardeşim gittik baktık ön ayakları kırılmış acı acı miyavlıyordu. Bizden başka kimse ilgilenmedi ,biz ilgileniyoruz diyede dalga geçer gibi baktılar.Kızkardeşim belediyeyi aradı ve benim bile o ana kadar haberim olmayan birşey öğrendim. HAYVAN AMBULANSI varmış inanamadım ama 10-15 dk sonra kediyi almaya geldiler.Bizim insanımız acayip duyarsız , tembel.Biz burda o kadar bayanız kime sorsak ben çocuğuma gözüm gibi bakıyorum der, peki sokaktaki çocuklar kimin.Bütün anneler ben ilgiliyim der.Herkesin ilgili anlayışı farklı.

Cem Garipoğlunun kemik yaşının şimdi 18 çıkması hiç şaşılacak şey değil..
Adamlar istese 12 bile çıkartırlar..Money money..

Kayıp çocuklara da taaa yürekten üzülüyorum..Yusufun annesinin yüzü bembeyaz olmuş üzüntüden,gözleri çökmüş kadıncağızın..
Diğer yandan Kayseriden kaybolan çocuklardan Türkanın annesinde kesin bir numara var..Diğer iki çocuğun anneside çok çok üzgün,ama özlem gibi tansiyonları düşmüyor.. yediği naneler ortaya çıkacak diye tansiyonu düşüyor ne olacak..Kaynanası da hala gelinini savunuyor.. Ne yapsın,biryandan da aile şerefini kurtarmaya çalışıyor can havliyle..
Şeref demişken..İkinci bir Şerefcan vak ası bile olabilir bu...

Kayıp olan Yasemin e gelince 3 yıldan beri vukuatları varmış zaten..Kocanın karısının kırdığı cevizlerden haberi var..Kocanında aklı yeni başına geldi boşanmak için..

Sabaha karşı kim kimi yatağından gelir kaçırır..Planını yapmış o zaten kaçmak için..
O gece çocuğuyla yatmış..Kaçarken kapıdan gürültü filan çıkacak diye,pencereden kaçıyor..
Yani yasemin e güle güle..Başka herife kaçmış belli..Tel.değiştirmeler,kendini zehirlemeler filan..resmen yediği nanelerin apaçık belirtisi..
Annesi de yaşasa beni arardı,çocuğuna çok düşkündü filan diye kendini avutuyor..Hatunun gözü kararmış, kimseyi görmüyor..
Adem mi? neyse o adamı bulsalar..Yasemin de onun yanında çıkacaktır..
Kayıp falan değil, milleti meşgul edip durmasınlar..
Programı da, ailesini de arıyamıyor..Yüzü yok,ben başka kocaya gittim demeye..bu kadar net..

Bu arada biz de ayrı bir Müge olduk..Her evde bir müge..:hulya::hulya:

öldürülen ayşe denen kadın kımdı kızlar... emlakcı deıldı dımı.. gulızar hanımın olayında altta yazıodu da kım cıkartamadım,kızıda aglıyosu?????????

Kim ne derse desin bence en başta Münevverin iç çamaşırında sperm var dendiğinde olay doğruydu.Sonradan inkar edilmesi yalandı.Benim teorim şu; Cem ve Abisi bildiğiniz gibi satanist sitelere üye.(aranızda böyle bir siteye üye olan var mı.Eminim yoktur.) Bunlar çok büyük bir olasılıkla Münevveri yaşından ve bakire olmasından dolayı seçtiler.Abisiyle beraber plan kurup önce ilişkiye zorladılar olmayıncada öldürdüler.Spermde ceme yada abisine ait büyük olasılık.Baba Garipoğluda 2 oğluda olayın içinde olduğu için tutuşmuş durumda ve onlara yardım ve yataklık yapmıştır diye düşünüyorum.Allah kimsenin başına vermesin.Hem öldürenin, hemde öldürülenin annesi babası olmak çok zordur kesin.

Satanizm olayı bana inandırıcı gelmiyor..Cem kızla son kez beraber olmak istemiştir(fazla ileriye gitmeden diye bir tabir vardır ya)..Ya da zorla..Ondan sonra da cinayet olmuştur..

testere 12de alınmış,planlı cinayet

Bende bu sabah dedektifleştim.kaydirigubbakcemile5
Bu Türkanın annesini ve teyzesinin fuhuş çetesiyle bağlantısı olduğu belli. Büyük olasılık Türkanı büyük olduğu için tanıdılar yanındakileride teyzesinin oğlu ve kızı diye kaçıdılar .Hani 2 kadını zorlayacaklar yaa.Aptal adamlar olayın Mügeye geleceğini tahmin etmediler büyük olasık.Olay Türkanın annesi ve teyzesinde düğümlenmiş.Türkan kaçırıldığında annesi hereksin içinde "getir lan kızımı" diye bağırmış ya işte ondan bence...

öldürülen ayşe denen kadın kımdı kızlar... emlakcı deıldı dımı.. gulızar hanımın olayında altta yazıodu da kım cıkartamadım,kızıda aglıyosu?????????

O başka birisi,başka olay zannedersem ,emlakçı falan değil..
Ama o konuya değinmediler..İşyerinde silahla vurulmuş ölü bulunmuş falan gibi bir olaydı..Ondan bahsediyorsundur
..

Kayıp olan aılerde durumlar ne kadarda karıŞık fuhuŞ cetesı dedıler ne ıĞrenÇ Şey yalanda olsa

Satanizm olayı bana inandırıcı gelmiyor..Cem kızla son kez beraber olmak istemiştir(fazla ileriye gitmeden diye bir tabir vardır ya)..Ya da zorla..Ondan sonra da cinayet olmuştur..

Satanizmde bakire kızla birlikte olunup sonra kurban ediliyormuş.İnternette okudum tabi bizimkide tahmin.. Cem sakalını kesince tam bir zavallı olmuş kendi hayatınıda kızın hayatınıda bitirdi..

Kayıp olan aİlerde durumlar ne kadarda karıŞık fuhuŞ cetesİ dedİler ne İĞrenÇ Şey yalanda olsa

Dikkat ediyorsanız çocuk kayıplarının çoğu ailenin yaşantısıyla bağlantılı çıkıyor.Oflu Yusufunda yengesiyle ilgili bir bağlantı olduğunu düşünüyorum.

Bende bu sabah dedektifleştim.kaydirigubbakcemile5
Bu Türkanın annesini ve teyzesinin fuhuş çetesiyle bağlantısı olduğu belli. Büyük olasılık Türkanı büyük olduğu için tanıdılar yanındakileride teyzesinin oğlu ve kızı diye kaçıdılar .Hani 2 kadını zorlayacaklar yaa.Aptal adamlar olayın Mügeye geleceğini tahmin etmediler büyük olasık.Olay Türkanın annesi ve teyzesinde düğümlenmiş.Türkan kaçırıldığında annesi hereksin içinde "getir lan kızımı" diye bağırmış ya işte ondan bence...

Aynı fikirdeyim sayın dedektif meslektaşım..vereliniortak
Kaynananın söylediğine baksana,gelinim evde oturan bir insandı..Kızkardeşi de çok iyiydi diyorlar..
Ülen.. ben kaç sene çalıştım :hulya:evde değildim, hiçbir fuhuş çetesinin gözüne neden çarpmadım acep..Aslında oldukça da güzelimdir..akannehir
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Sanki kaynanda da bişeyler var ama hayırlısı..
Zaten diğer iki kardeş yanlışlıkla kaçırılmıştır bu bariz..
İki kız çocuğunu yanyana görünce Özlem in kızları,erkek çocuğunu da kardeşinin çocuğu sanmıştır bu çete..

özlem hiç bakmazmış kızına kız bitlenmiş saçını kazıtmış..
bi dilim ekmege gider o kız diyolar.
özlem vakit ayırmıyomuş kızına işi neyse..

Dikkat ediyorsanız çocuk kayıplarının çoğu ailenin yaşantısıyla bağlantılı çıkıyor.Oflu Yusufunda yengesiyle ilgili bir bağlantı olduğunu düşünüyorum.

Kesinlikle iki cümlene de katılıyorum ve bende aynını düşünüyoum..kaydirigubbakcemile5
Tonla insan da bizim gibi düşünüyor..:lepi:
Her aklı selim insan, bunları düşünür önce..

Çok yoğun demek ki:hulya:
Müsteşar ,danışman ,cerrah falansa kadın,onlar yoğun insanlardır..:hulya::hulya:

oğluşumu okula bırakıp koşa koşa eve geliyorumkaydirigubbakcemile4,mügeyi açıyorum:1ninca:,moralim çok bozulyormafoldumben,her yavru için canımın içi parçalanıyor:gitme:,inşl en yakın zamanda yavrular bulunur:çok üzgünüm::gitme:

bende diyorum bu kızın saçı neden bu kAdar kısa,hatta ilk günler erkek zannetmiştim.kız ismi koymuşlar galiba demiştimmafoldumben

Back