• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

feryada bak ya içim gitti. ağlıyorum onla bir bende.valla hamileyim son 2 ayım ama izlememek elde mi ?

ysufun ailesinin bir hatası vardı bence.programa çıkmayı kesmeyeceklerdi.bir izleyicinin dediği gibi millet bulundu diye düşündü

başımıza vermesin rabbim, başımıza gelse ne yaparız ? allahım sen koru yarabbim evlatlarımızı, kayıp çocukları da sağsalim ailelerine kavuştur.deneme rabbim bizi yavrularımızla :((

ya tutamadım gözyaşlarımı kadın haykırırken ne zor ne dayanılması güç bir şey yarabbim güç versin onlara evlat acısı cok acı cok acı

kayserideki olay sonuçlanıyor

ben herzaman yusufu merak etmiştim zaten ya
ondan hiç bir haber yok ya kızlar
Allahım annesine yardım etsin.

nasl sonuçlanıyor canım ya, bir bilgin mi var ? ben mi kaçırdım.inşallah çakırgözlü .

müge doğru söylüyor.çekip gittiler

evet bölgesel ayrımcılık die bişi olamaz yaa....
polisimiz heryerde canla başla çalışıo..

evet evet aile cikmadiydi konu gelinleriyle ilgili bazi seyler cikinca ortaya ertesi gün gelmedilerdi
yusufun kayip olmadan bi kac dkka evvel aglama krizi gecirdiydi müge o an huylandiydi

tatlicik valla inan , kasıklarımda ağrı hissettim inan.ama dua ediyorum bu mübarek günde , elden ne gelir ki.inşallah o 3 yavrumuzda bulunur.

tatlicik valla inan , kasıklarımda ağrı hissettim inan.ama dua ediyorum bu mübarek günde , elden ne gelir ki.inşallah o 3 yavrumuzda bulunur.

canım sakin ol bebeğini düşün bitanem....
bukadar üzülüpte bebeğinide yorma..
hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii topla kendini...

bir kişinin niye 18 hattı olurkiakannehir

Back