• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Ev hanımları hepinize günaydınlar...
sabah Müge'nin programında hala Cem olayı mı konuşuluyor...
çok merak ettim inanın,Türkiye'de başka haber kalmamış gibi,
her yerde onların planlı hayatlarını,en ince ayrıntılarına kadar dinlemek zorundayız sanki...
olay hala yargıda,daha sonuçlanmadı,
ve hala tv ler eskileri anlatıp duruyor ve insanlar artık
kendileri bir sonuç çıkarıyor....
bence boşa harcanan zaman,hepinize keyifli birgün diliyorum...
sevgiler...

He Turkan da kayip cocuk da ne yapabilir ki henuz o da cocuk ve kayip?

yaaa kızlar konular yarım kalıp duruyo ben gülizrda kaldım hala neden onla ilgili gelişme yok şimdide çocuklar kayıp çocuklar işallah bulunur gülizar hanım da işallah sağ bulunur

kızlar ben bu çocukların kesinlikle tanıdık biri tarafından kaçırıldıklarını duşunuyorum
kötu niyetli birinin kapısını çalmış olsalardı mutlaka bir gören çıkardı ve çocukları susturmak çok zor olurdu.. ayrıca poliste heryeri aramış, bir ipucu bulurdu mutlaka
aklıma geçen yıl kaçırılıp yakılan iki kardeş geliyor.. inşallah sonları benzemez sağlardır

kizlar iki kardes daha 3 aydir orda oturuyorlarmis.türkanda okulda beni bi siyah araba takip ediyo diye anlatmis arkadaslarina

valla benimde aklıma kaçırıldılar gibi geliyor
çocuklar ana caddeye doğru yönelmişlermiş
birde şu insanları anlamıyorum
benim çocuğum asla şunu yapmaz fikri...
hiç bir kimse için asla şunu yapmaz diye kesin konuşmamak lazım. insanoğlu herşeyi yapabilir. bırakın çocuğu....

türkan başını yaktı derken türkanı kaçırmak isteyen birileri diğer iki çocuğuda alıkoyuyor demek istedi sanırım arkadaş..

Ya bence bu cem kizi da sevmiyordu, kiskanclik filan dalavere,
kizi msn konusmalarindaki dosyada bilmem bisey surtugu diye kaydetmis,
arti olaydan birgun once sana buyuk suprizim olucak demis,
yani olay kesinlikle planli idi ama zemini tam hazirlayamamis olabilir
ozetle keyif icin istedi ve yapti
!

bencede sevmiyordu
neden diyeceksen , adam yurtdışında gününü gün etmiş,içki ,belki kumar ,kızlarrrr
o kız gitsin bu gelsin misali hovardalık yapmış durmuş
eee kızlarla da oturup çay içmemiştir kesin
münevverlede bişi olmayınca başkaları kesin olmuştur..belkide birlikte olmak istedi ,münevver aileme söylerim dedi ,ne biliyim sinirlendi....
ha neden madem bişi yapamıyorsa ilişkileri vardı diyorsanız bilmiyorum ,belkide cemi kıza çeken ufak bişi vardıııı
ama genç yaşta feleğin çemberinden geçmiş bu çocuk rahat durmazdı ki...o kız bu kız ,o bar bu bar gezerdi yine..yaşayacağını yaşardı

valla benimde burnuma kötü kokular geliyor kızlar..
bu 3 minik için...
nasıl kötüleşti bu dünya böyle..
bizde küçükken şeker fıstık toplamaya çıkardık.
şimdilerde ödüm kopuyor bu yaşımda olmama rağmen.
ablamın oğlu var her zaman tembih ederim bırak bilgisayar çocuğu olsun.
sokağa çıkıp aklın kalacağına gözünün önünde olur diye...
benim pek bi umudum yok bu çocuklardan anlıycanız...

sokaklar çocuklarımız için güvenli değil diyor müge...
sadece çocuklar için mi?
artık hepimiz için öyle...
ayyy anne nasıl ağlıyor kıyamam yaa..içi parçalanıyor kadıncağızın...

evet gercekten buradada kutlaniyor cadilar bayrami 31 ekim gunu bizlerinde evlerine gelir cocuklar ben su ana kadar yanliz gelen cocuk gormedim yaninda mutlaka annesi babasi oluyor ve seker toplama gece yarilarina kadar suruyor en azindan oturdugum yerde hic boyle bir kayip duymadim zaten o gecetum gun polis ekipleride disarida oluyor ama ne olursa olsun yanliz cocuk olmuyor

evet gercekten buradada kutlaniyor cadilar bayrami 31 ekim gunu bizlerinde evlerine gelir cocuklar ben su ana kadar yanliz gelen cocuk gormedim yaninda mutlaka annesi babasi oluyor ve seker toplama gece yarilarina kadar suruyor en azindan oturdugum yerde hic boyle bir kayip duymadim zaten o gecetum gun polis ekipleride disarida oluyor ama ne olursa olsun yanliz cocuk olmuyor

ve çocuklarının sokaklarda akşam yalnız dolaşmaları halinde ellerinden alınacakalrını

bildikleri için oradaki türklerde çok dikkatli davranmak zorundalar...Beslenme çantalrına bile

bakıyor görevliler okulda dengelimi diye...:çok üzgünüm:...yani anne- baba-devlet koruyor ,

çocukları....

Back