• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

inşallah yavrular sağsalim bulunur. çok zor rabbim kimseyi evladıyla denemesin.inşallah bulunurlar.göndermesin kimse çocuğunu şeker toplamaya.evet güzel adetlerimiz bunlar ama ortam eskisi gibi değil ki.

kizlar siz ne dusunuyorsunuz akliniza gelen bir sey var mi bence hani boyle dilendiren mafyalar varya sehir sehir onlar kacirmis olabilir tecavuz vs olsa biri kaybolur kaza olsa ucude zarar gorur bence bir tur mafya kacirmis olbilir organ mafyasida olabilir

Bayramda sokağa salanlar zaten normalde de çocuğunu sokağa tüm gün bırakan insanlar.Bizim iş yerinin önü böyle kızlı erkekli çocuk gruplarıyla dolu.Ve çocuklar 4-5 yaşındakilerde dahil gece 11-12 ye kadar dışarda oynuyorlar.5 yaşında bir kız çocuğu var bizim dükkanın içine kadar girer.Tüm dükkanlara girer.Birisi onu istese kaçırır, ona kötülük yapar.Annesini uyarsam %100 eminim bana "sana ne "deer. Başlarına birşey geldimide oturur ağlarlar anca.Ben kızımı okula bıraktığım zaman bile içim rahat değilken bunlar nasıl rahat ediyorlar.

tamam çocuklar çıkmasın demiyorum ama..

başlarında anne baba veya gözetim altında olmalılar yoksa iyce çocuklarımız paronoyak olcaklar.
bende valla okula gönderiyorum
gözüm arkada sürekli okulda ne oldu tuvalete kaç kişi gidiyosunuz diye alttan alttan laf arıyorum..
içim hiç rahat etmiyo..:sinifsinif:

Yüce rabbimden başlarına kötü birşey gelmeden sağ salim bulunmalarını ailelerine kavuşmalarını diliyorum.
Çocuk suçlarında AĞIR CEZALAR gelmeden bu tip olayların ardı arkası kesilmez

ya bu aile ne dedi? doğumgünü bahanesi ile mi ne çocukları kaçırmak istemişler hehalde..öyle bişi dediler..eee madem böyle şey var..eee be adam ee be kadın
ne diye çocuğunu salarsın sokağa

Müge'den hoslanmamaya basliyorum...

hersey ortada, tutturmus belkide kameralarin saati geri alinmistir diyo..

bu kadin beni sinir etmeye basliyor, yoksa buna da mi para verdiler..

ya bu aile ne dedi? doğumgünü bahanesi ile mi ne çocukları kaçırmak istemişler hehalde..öyle bişi dediler..eee madem böyle şey var..eee be adam ee be kadın
ne diye çocuğunu salarsın sokağa

mafya işi deil o zman

akrabalrdan biride olabilir
malum hep akrabalrdan çıkıyo böyle kaçırma cinayet olayları..:olmaz:

ben çok sıkıldım bu cem pisliğini görmekten duymaktan ya

olan kızcağıza oldu.. geriye kalan herşey yalan! iki gun yatar çıkar herşeyi hazırlamışlar zaten

bizim bir tanıdık avukat var.
gecen ona sorduk
en fazla
7 veya 8 yıl yatar çıkar diyor..
yaşı küçükmüş akli dengesi yokmuş...

akli dengesi yerinde ise ve planlı bir çinayetse
akli dengesi yerinde ise ve planlı cinayet değilse ne kadar olurmuş

akli dengesi yerinde ise ve planlı bir çinayetse büyük ihtimal müebbet yer ama zaten cemin ailesi zemini iyi ayarlayıp cemi teslim ettiler.Son anda bir Teğmen lafı ortaya atıldı ve bu kıskançlık cinayeti dendi.Biraz daha zaman geçse millet Münevveri suçlamaya başlıycak "gencecik çocuğa nasıl öldürttürürsün kendini,onun hayatını mahvettin" diycek.

akli dengesi yerinde ise ve planlı bir çinayetse büyük ihtimal müebbet yer ama zaten cemin ailesi zemini iyi ayarlayıp cemi teslim ettiler.Son anda bir Teğmen lafı ortaya atıldı ve bu kıskançlık cinayeti dendi.Biraz daha zaman geçse millet Münevveri suçlamaya başlıycak "gencecik çocuğa nasıl öldürttürürsün kendini,onun hayatını mahvettin" diycek.

bana pek planlı gibi gelmiyor
ne biliyim planlı olsa neden evinde işlesinki cinayeti diye düşünüyorum
başka yerde işlerdi ,ama bir zaman karmaşası da aldı başını gidiyor..eve gelmişler 10 dk sonra cinayet olmuş
ne biliyim valla kafam karıştı....kesin eften püften bir sebeptir,hep öyle olur zaten

evet yakında aynen bu olacak.hatta oluyor bile.kız öyle giyinmemeliymiş.yok gezmemeliymiş.yok haketmiş

Back