• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

bana pek planlı gibi gelmiyor
ne biliyim planlı olsa neden evinde işlesinki cinayeti diye düşünüyorum
başka yerde işlerdi ,ama bir zaman karmaşası da aldı başını gidiyor..eve gelmişler 10 dk sonra cinayet olmuş
ne biliyim valla kafam karıştı....kesin eften püften bir sebeptir,hep öyle olur zaten
Olay çok karışık planlı olsa testeriyede önceden alır hazır ederdi diyede düşünüyorum.Ama planlı değilse girer girmez neden kızı öldürdü.Yada diyorum Münevver o gün ona ayrılmak istediğini söyledi oda gel evde konuşalım dedi.Ve o andan itibaren olay şekillendi.Cem hayatı boyunca istediği herşeyi elde etmiş.Bu cinayeti anca ya red edildiği için yada farklı bir tarikat olayı yüzünden yaptı.kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
avukat kıvırıyor gene lafları geveliyor

Ya bence bu cem kizi da sevmiyordu, kiskanclik filan dalavere,
kizi msn konusmalarindaki dosyada bilmem bisey surtugu diye kaydetmis,
arti olaydan birgun once sana buyuk suprizim olucak demis,
yani olay kesinlikle planli idi ama zemini tam hazirlayamamis olabilir
ozetle keyif icin istedi ve yapti
!

dede diyorki cem yakalandı peşimizi bırakın artık
demekki bu kadar üstlerine gidilmese teslim etmeyeceklerdi.cemi teslim ederek isimlerini temizlemeye çalışıyorlar

bu çocuk en fazla 7 8 yıl yatıp çıkacak

kıskırtma iddası atıldı..ortaya

buda şucunu hafifletirmiş.

diger türlü en 40 sene hapiste yatarmış.
bu olay medyaya mal oldugu için
daha fazla ceza alabilirmiş
eger kızın ailesi para aldıysa..
buda ceza hafifletirmiş..

Ya bence bu cem kizi da sevmiyordu, kiskanclik filan dalavere,
kizi msn konusmalarindaki dosyada bilmem bisey surtugu diye kaydetmis,
arti olaydan birgun once sana buyuk suprizim olucak demis,
yani olay kesinlikle planli idi ama zemini tam hazirlayamamis olabilir
ozetle keyif icin istedi ve yapti
!

zeytinburnu sür.... diye kaydetmiş bilgisayarına pislik ve şimdide aynı pislikteki savunucuları "kıskançlık" !! cinayeti üzerinde duruyorlarmış......:kızgın:

arkadaşlar cemin avukatına sormuşlar cemin anlattığıyla adli tıbbın raporu tutmuyor diye.avukatta demişki,adlitp skandallarla dolu.
demek oluyorki bu sperm bulaşma işide planlı.bu şekilde adli tıbbıda karalıyorlar

Avukatında gözunu para bürümüş bellı...
Bırde demez mı "ben zamanında magdur ınsanlarıda savundum" diye...
Aklı sıra kendısının sadece işini yaptıgını söylemeye calısıyor ama yemezlerrr anam...

kızlar bugün ahmetin kimliği açıklanacaktı sabahta,ama hiçbirşey yok.acaba engelledilermi:uhm:

koskoca haber ana bültenlerinde uğurdündarlı ali kırcalı .. avukat konuşuyor evet merak edenler için söylüyorum cemin üstünde bugün eşofman vardı bu yemeği yedi ve traş oldu bütün haberleri boş boş konularla cem kaplıyor lüleburgaza maltepeye ist emniyete adli tıpa bir muhabir düşmüşş anlatıyorlar tamam yakalandı birkaç haber yapılsın ama cılkı çıkmasın artıkk:olmaz: bu habere verdikleir yarı ilgiyi diğer faili meçhul cinayetlere harcasınlar artıkkk

arkadaşlar cemin avukatına sormuşlar cemin anlattığıyla adli tıbbın raporu tutmuyor diye.avukatta demişki,adlitp skandallarla dolu.
demek oluyorki bu sperm bulaşma işide planlı.bu şekilde adli tıbbıda karalıyorlar
evet çok iyi düşünmüşsün.yaa planlıydı yada olayda zevk unsuru kalmasın diye o olayı sonradan uydurdular.Allah bilir o pislikte ceme aittir.

artık öyle bir devire geldik ki para her türlü rezilliği örter oldu...
allah islah eylesin

kız cemin aile sırrnnı biliyosa ondan öldürülmş olabilir msj için ölüm olurmu çok saçma bide babann yask aşk çıktı

Back