• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

aynen öyle tatlicim, hemen konuyu kapatti kadinin biri onu icerde sag birakmazlar diyince

desin ne var sanki herkesin ayni dilegi bu enteresan bazen

aynen öyle tatlicim, hemen konuyu kapatti kadinin biri onu icerde sag birakmazlar diyince

desin ne var sanki herkesin ayni dilegi bu enteresan bazen

içinden belki o da öyle geçiriyordur ama tv de söyleyemiyordur..program sunucusunun böyle bişiyi onaylaması bence yanlış..

yakalandı pislik sonunda..
7 ayda sadece sakalı uzamış..
saç traşı gayet kısa..
madem istanbuldaydı 7 aydır o zaman demekki rahat rahat geziyodu..
pislik gebersin inşallah...

evet neden süreyya beyin evinin yakınında yakalandı

evet neden süreyya beyin evinin yakınında yakalandı

arkadaşlar lütfen yakalandı demeyin
yakalanmadı
kendisi teslim oldu
dolayısı ile kendisi teslim olmasa idi emniyet zaten biraz zor bulurdu
o yüzden emniyetin bu işte parmağı yok ,emniyet sınıfta kaldı

Bu işin içinde bizim anlayamadığımız olaylar dönüyo Cem keyfinden mi teslim oldu Garipoğlu ailesinin tlfonları dinlendi para kaynakları kesildi baktılar olmyacak teslim ettiler yaşıda dolmadan Emniyet müdürü çemberi daralttık 1 haftaya kalmaz yakalanır diyo 1 hafta geçiyo yakalanıyo tesadüf mü bunlar :uhm: Daha neler görecez duyacaz hey Allahımmm mirmirmirmir

bence iş aileye dönmeye başladığı için teslim ettiler.çünkü o çocuk kapsamında yargılanacak diğerleri normal şekilde yargılanacak

ne gibi bir olay oldu ki

ne oldu hemen söylim canım...
asayişin ordaki vatandaşlardan biri yakalandı demeyin c.g kendisi teslim oldu falan dedi...
işte çolugunuzu çocugunuzu serbest bırakmayın falan gibisinden laflar etti...
ona sinirlendi müge hanım..
programda bile teslim oldu yazısını değiştirtti...yakalandı denilicekmiş....
iide yakalanmadıki c.g teslim oldu...

yazık gerçekten çok yazık alacağı cezayı duydukça deliriyorum tv karşısında. bu kadar mı değersiz bu kızın hayatı? ne olaylar var bu işin arkasında. Türk polisimizin tabiki katkısı var uğraşıp yakalamaya çalıştıklarını düşünüyorum bu kadar da gözgöre göre bırakacaklarını sanmıyorum ama bu cem garipoğlu teslim edildi yakalanmadı, teslim edilerek cezasını azaltmaya çalışıyorlar. ayrıca koskoca adam nasıl 17 yaşında olabiliyor anlamıyorum. saçı sakalı düzgün kesilmiş, kıyafetleri düzgün. nasıl kaçıyordu bu adam? hiçbirşey anlayamıyorum çok yazık diyebiliyorum.

Maasallah cem ın saç traşı gayet temiz,tosun gıbı de yanı ıyı bakımıs kendıne bellı...
Oyy bu ara o kadar sey gördüm ki, bu olayda hafıfletılırse cezası hıc sasırmam...

bencede teslim edildi kızlar
münevverin babası boşuna delirmezdi okadar peşine düşmezdi.cemin hep arkasındaydılar
ne annesinin ne de babasının yaptıklarını ben hiç yadırgamamıştım
babası bu kadar olayları sıcak tutmasaydı unuturlur giderdi

ne oldu hemen söylim canım...
asayişin ordaki vatandaşlardan biri yakalandı demeyin c.g kendisi teslim oldu falan dedi...
işte çolugunuzu çocugunuzu serbest bırakmayın falan gibisinden laflar etti...
ona sinirlendi müge hanım..
programda bile teslim oldu yazısını değiştirtti...yakalandı denilicekmiş....
iide yakalanmadıki c.g teslim oldu...

ya sadece kendisi mi haber veriyor..bir sürü kanal var ve kendisi teslim oldu diye yazıldı,söylendi
bir de müge emniyeti kutladı ya ona da sinir oldum..ne emniyetin başarısı olacak..zaten kendi çıkmasa idi ortaya biraz zor bulurdu emniyet..ben emniyeti kutlamıyorum ve yakalandı haberlerine de tepki gösteriyorum..

Maasallah cem ın saç traşı gayet temiz,tosun gıbı de yanı ıyı bakımıs kendıne bellı...
Oyy bu ara o kadar sey gördüm ki, bu olayda hafıfletılırse cezası hıc sasırmam...

olacağı bu canım:umursamaz:

ayy inanmıyorum tv yi bir açtım haber kanalı açıkmış uyku nsersemiyle yanlışmı okudum diye hemen burayı açtım...demek cem garipoğlu yakalanmış sonunda...kızın ailesi adına çok sevindim umarım en büyük cezayı alır...

kızlar ben sahurda KKdan öğrendim ve uyuyamadım hemen televizyonu açtım

Kesınlıkle öyle...
Sureyya Bey ve hanımı ıyı kı bu olayı susup beklemedıler yoksa böyle daha dun öldürülmüş gıbı aranmazdı bu mahluk...

Back